• Covid-19 ohje 
  Kaikkien odottama lentopallo kausi lähestyy ja sitä odotamme innolla. Me yritämme valmistautua niin hyvin kuin mahdollista, että kaikki olisi turvallista ja sujuisi hyvin. 
  Tässä Teille ohjeita jo ennakkoon koskien alkavaa kautta. Tulemme antamaan ja lisäämään ohjeita koko ajan syksyn aikana. Lentopallo otteluun tullessa 
  tulee Teidän varautua  erityisjärjestelyihin. Tulemme jakamaan otteluhallin vähintään kolmeen eri sisääntulo ja poistumis-, sekä katsomo lohkoon, tästä annamme lisätietoa heti kun saamme kartan valmiiksi. 
  Kausikorttilaisille tulee omat sisäänkäynnit ja poistumistiet.  Paikallisen kausikortin omistavat tulevat halliin omista ovista ja paikattoman kausikortin omistajat omista ovistansa. Normaalin sisäänkäynnin kautta kulkevat vain lipun ostavat henkilöt.
  Tämä siksi, että pääaulaan ja lipun myyntiin ei tule tungosta ja ruuhkaa. Pääaulan ravintola alakerrassa palvelee Katsomoita B1 ja B2 Hallin eteläpäätyyn tulee erillinen kahviopiste C1 ja C2 katsomoita varten
  Yläkerran ravintola on vain katsomoita A1 ja A2 varten ja  joilla on sinne oikeuttava paikallinen kausikortti.
  Sinun tulee huomioida ettei tullessa eikä lähtiessä saa syntyä suuria jonoja ja tungoksia ja noudattaa ulkopuolisten kanssa 1-2 metrin sääntöä.
  Älä tule otteluun mikäli sinulla on yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipua, vatsaoireita ja päänsärkyä. Tietysti myös jos
  tunnet itsesi kipeäksi et tule otteluun, ethän? Ethän osallistu jos sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä