• Hämeenlinnan Lentopallokerho ei onnistunut järkyttämään naisten Mestaruusliigan runkosarjan ykköstä, vaan Pölkky Kuusamo oli kolmannessakin välierässä hämeenlinnalaisia parempi. Kuusamolaiset etenivät loppuottelusarjaan otteluvoitoin 3–0. Viimeisen välierän se vei nimiinsä 3–0 (25–18, 25–21, 25–15).

  Pölkky hallitsi sunnuntain ottelua selvästi, eikä Lentopallokerho pystynyt kunnolla taistelemaan ottelusarjan ratkaisun siirtämisestä neljänteen otteluun. Vierasjoukkue onnistui laajalla rintamalla. Kovimman pistemäärän kuusamolaisista teki tällä kertaa Julie Lengweiler 15 (+11).

  Natasa Sevarika Hämeenlinnan Lentopallokerho: Kuusamo on todella hyvä joukkue. Ottelutulokset 3–0, 3–1, 3–0 kertovat ehkä siitä, että sarja oli heille helppo. Kaksi ensimmäistä peliä olivat kuitenkin tiukkoja. Tänään emme pelanneet lainkaan tasollamme.

  Giovanni Torchio Hämeenlinnan Lentopallokerho: Emme pelanneet lainkaan viimeisessä ottelussa. Olen liian vanha ollakseni pettynyt lentopallon takia, mutta en hyväksy tällaista peliä joukkueeltamme. Meillä oli tarkoitus mennä eteenpäin välierien aikana, mutta näimme jotain ihan muuta. Natasa pelasi ihan ok-ottelun, mutta muut eivät. 

  Julie Lengweiler Pölkky Kuusamo: Olen todelle ylpeä siitä, että pystyimme voittamaan 3–0. Se oli myös tärkeää. Väsymys näkyi ehkä hieman tässä kolmannessa ottelussa. Pelejä on ollut paljon ja siihen matkustus päälle. Totta puhuakseni pelin taso oli korkeampi toisessa ottelussa sekä Hämeenlinnalla että meillä, mutta loppujen lopuksi vain sillä on merkitystä, että voitimme.

  Sotiris Gkotsis Pölkky Kuusamo: Loppuotteluihin pääseminen oli jotain, mistä unelmoimme. Olemmekin todella tyytyväisiä päästä niihin. Nyt odottelemme, kumpi joukkue meille tulee vastaan. Kumpi tahansa se onkin, uskon loppuotteluista tulevan todella tasaisia. Kangasala ja Viesti ovat tasaisia joukkueita, jotka ovat pelanneet todella hyvää lentopalloa. Odotankin finaaleista tiukkoja.

  Hämeenlinnan Lentopallokerho–Pölkky Kuusamo 3–0 (25–18, 25–21, 25–15)
  Hämeenlinna: Sevarika 16/+9, Ferreira 8/+1, Yli-Sissala 7/+2
  Pölkky: Lengweiler 15/+11, Nusbaum 12/+8, Andersson 11/+10
  Ässäsyötöt 2–5, syöttövirheet 4–4, torjunnat 4–13, hyökkäys% 31–43, vastaanotto% 35–44.

  MVP:t
  Hämeenlinna: Sevarika
  Kuusamo: Lengweiler
  Yleisöä: 458
  Otteluisäntä: Lammin Metallikaluste

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä