• Rantalentopallossakin menestynyt 168 senttinen ja helmikuussa 19 vuotta täyttänyt libero Liisa Soimasuosiirtyy Hämeenlinnan Lentopallokerhoon Oriveden Ponnistuksesta.

  Vilppulan Tähden kasvatti siirtyi jo ala-asteikäisenä OrPon junioreihin lentopallounelmansa perässä. OrPon A-tyttöjen joukkueen mukana hän saavutti SM-hopeaa vuonna 2022 ja 2023 sekä keväällä 2022 B-tytöissä aluemestaruuden. Beach volleyssä Soimasuo saavutti parinsa Maija Isokankaan kanssa U18-sarjassa SM-hopeaa elokuussa 2022.

  Orivedellä Soimasuo kävi Oriveden lukion lentopallolinjaa. Ensimmäisen varsinaisen Mestaruusliigakautensa hän pelasi 2023–2024. Hämeenlinnaan tulon hän odottaa olevan uran ja kehityksen kannalta askel oikeaan suuntaan.

  — Odotan innolla mitä seuraava kausi uudessa seurassa tuo tullessaan. Hämeenlinnaan siirtyminen tuntuu oikealta valinnalta kehittymiseni kannalta.

  Myös Lentopallokerhon päävalmentajalla Andrea Carasilla on odotuksia nuoren liberonsa suhteen.

  — Pidän Liisassa siitä, kuinka hän on käytökseltään kohtelias, mutta kentällä aggressiivinen. Hän on meidän nuori liberomme ja olen varma, että hän tulee saavuttamaan täällä huipputasonsa. Hän on uskomaton rantalentopalloilija, joten tästä syystä hän voi auttaa meitä myös hyökkäys- ja passipelissä. Tunnen hänet ennestään ja tiedän, että hän suhtautuu lentopalloon vakavasti ja intohimolla.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä