•   Huittisissa pelatussa naisten lentiksen harjoitusottelussa LP Vampula – Lentiskerho nähtiin pitkiä upeita palloralleja. Rajuja iskuja puolustettiin näyttävillä suorituksilla ja palloa haettiin lähes seiniltä. Toisaalta myös helppoja palloja jäi kenttään liian useasti. Valmennuksen toteaminen “paljon on työtä vielä tehtävä” oli osuva. Paljon on aikaa vielä harjoitella koska huipputehot pitää löytyä vasta keväällä. 

    Itse ottelu päättyi tasapeliin 2-2 (16-25, 25-23, 21-25 ja 19-25). 

    Lentiskerho oli matkassa kapealla rosterilla kun kokoonpanosta puuttui kolme pelaajaa pikku vaivojen johdosta. Pelikentällä nähtiin kaikki matkassa olevat pelaajat; Netta Hyttinen, Bettina Yli-Sissala, Yasmine Madsen, Tuuli Tuominen, Daniela Öhman, Erica Di Maulo ja liberona Brianna Doehrmann. Myös Jenna Ylivainio kävi kentällä neljännessä erässä. 

    Ottelun pistekuningatar oli Madsen 23/+16 ja häntä hyvin peesasi Bettina Yli-Sissala 14/+11. Etenkin ensimmäisessä erässä Bettina oli keskipelaajana jäätävän hyvä 8/+8. Öhmanin saldo 11/+10 ja Tuomisen 9/-1. Doehrmannin aloitusten nosto oli 50% ja lisäksi libero teki tukun loistavia puolustuksia. Suurimman työn aloitusten nostoissa teki Netta Hyttinen ja oli luotettava 48%. 

    Torjuntoihin toivoisi lisää tehoja koska tulos oli vain kuusi onnistunutta lippaa. Nopeita keskipelaajan hyökkäyksiä taisi tulla enemmän kuin muissa harjoitusotteluissa ja se kertoo, että Di Maula alkaa päästä samalle aaltopituudelle hyökkääjien kanssa. Hyvä peli kaiken kaikkiaan passarilta. 

    LP Vampula jatkaa sympaattisen Darko Dobreskovin komennuksessa ja voi olla kauden lopussa vielä kova joukkue. Vampulan paras hyökkääjä harjoitusottelussa oli ykkössarjalainen Marika Välimäki 16/+8. Ottelun loistavimmat puolustuspallot haki näyttävillä suorituksilla Vampulan libero Emilia Joensalo. 

    Harjoitusottelut jatkuvat kun perjantaina 25.9. Loimua Areenalle saapuu LP Viesti. Ottelu alkaa kello 15.00. 

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä