• Hämeenlinnan Lentopallokerhon omat kasvatit Lotta Alatalo (17) ja Kerttu Kilpinen (16) jatkavat kasvattajaseuransa riveissä myös ensikaudella.

  Hämeenlinnan Lentopallokerhon junioreista määrätietoisella työllä naisten Mestaruusliigajoukkueeseen nousseet 188 senttinen keskitorjuja Lotta Alatalo ja 185 senttinen yleispelaaja Kerttu Kilpinen, halusivat jäädä Hämeenlinnaan kehittymään. 

  Edustusjoukkueessa vastuuta on tullut koko ajan enemmän, vaikka viime kaudella iso osa pelituntumaa kertyikin yhteistyöseura PuMa-Volleyn riveissä naisten Ykkössarjassa ja Lentiskerhon A-tytöissä. PuMassa Lotta teki 95 pistettä 16 otteluun ja A-tytöissä 67 pistettä 16 otteluun. Kertulle Ykkösen otteluita kertyi 10 ja pisteitä 60 ja A-tyttöjen pelejä 21 ja niissä pisteitä 193. 

  Tytöt ovat luonnollisesti tyytyväisiä, että saavat jatkaa tutussa ympäristössä, mutta odottavat myös saavansa yhä enemmän vastuuta myös edustusjoukkueessa.

  — Hämeenlinnaan jääminen oli mulle helppo päätös. Odotan, että pääsen seuraavallakin kaudella taas kehittymään paljon ja saamaan lisää vastuuta pelikentillä, taustoittaa Lotta kotiin jäämisen perusteita.

  — On kiva päästä taas treenaamaan ja pelaamaan sekä näkemään niin uusia kuin vanhoja joukkuekavereita. Tällekin kaudelle on muodostumassa tosi ihana ja kovatasoinen porukka, kertoo Kerttu.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä