• LP Kangasala onnistui erinomaisesti torstain Mestaruusliiga-kierroksella ja otti Loimua-areenassa Hämeenlinnan Lentopallokerhosta ansaitun 0­–3 (13–25, 16–25, 19–25) -voiton.

Ensimmäisessä erässä silmiin pisti vierasjoukkueen erinomainen torjunta-puolustuspelaaminen. Mitä tahansa Lentiskerho hyökkäyksellään tarjosi, Kangasala puolusti Emmi Riikilän johdolla peliin. Toisessa erässä vierasjoukkue sai vielä syöttöönsä lisää tehoa varsinkin erän alussa, joten myös toinen erä oli nopeaan tahtiin valmiina LP Kangasalle.

Kolmannessa erässä Loimua-areenalle saapunut yleisö näki heijastuksen siitä, mitä se oli myös kotijoukkueen osalta tullut katsomaan. LP Kangasala kuitenkin repäisi jälleen, tällä kertaa tosin vasta myöhemmässä vaiheessa erää, riittävän suuren eron, jonka jälkeen se pääsi juhlimaan otteluvoittoa kauden parhaalla esityksellään.

– Tulos on juuri sellainen kuin ansaitsimme. Kangasala puolusti kaiken, ja tappoi hyökkäyksellään meidän puolustuksemme. Eniten minua sapettaa hyökkäyksessämme se, että olimme puhuneet joistain asioista, joita pelissämme ei kuitenkaan lopulta näkynyt, mietti Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia.

Toisessa erässä kentälle tullut passari Jenna Ylivainio harmitteli virhemäärää.

– Parissa ensimmäisessä erässä joukkueessa ei ollut ehkä kunnon taistelutahtoa. Emme oikein saaneet puolustettua palloja. Kolmannessa erässä saimme paremman fiiliksen, mutta teimme liikaa virheitä ja sekin erä jäi vastustajalle.

Lentopallokerho: Madsen Y. 14/+8, Oluic 6/-2, Yli-Sissala 4/+2

LP Kangasala: Da Silva 15/+11, Riikilä 11/+6, Laakkonen 10/+9

Ässät 5–6, syöttövirheet 11–6, torjunnat 3–7, hyökkäys% 33–44, vastaanotto% 49–47