• Hämeenlinnan Lentopallokerho jatkoi keskiviikkona tiivistahtista vuoden 2020 aloitustaan kaatamalla Elenia-areenassa vierailleen LP-Vampulan. Kolmekin oli Kerholle lähellä, mutta lopulta kotijoukkueen pistepussiin tuli kaksi merkintää lisää 3-2 (25-20, 28-26, 22-25, 27-29, 15-11) -voitolla.

Hämeenlinnalaisten kolmas piste livahti vierasjoukkueelle neljännen erän lopussa. Lentiskerho johti neljättä erää jo 24-19, mutta ei saanut millään tehtyä erän ratkaisevaa pistettä, ja vierasjoukkue tuli rinnalle. Kotijoukkue pääsi yrittämään ottelupallon voittamista myös jatkopalloilla siinä kuitenkaan onnistumatta. LP-Vampula kiitti ja otti erävoiton 27-29, mikä takasi huittislaisille yhden sarjapisteen.

Elenia-areenassa nähtiin joka tapauksessa viihdyttävä kaksi ja puoli tuntia naisten Mestaruusliigan lentopalloa. Lentiskerho otti askeleen eteenpäin vuoden kahdesta ensimmäisestä ottelustaan ja hyökkäsi sarjaviitosta vastaan laajalla rintamalla. Karoliina Friberg (21/+18) oli kotijoukkueen ykkösnimi, ja samaan pistemäärään ylsi myös hyvän ottelun pelannut serbialainen laitapelaaja Ivana Jeremic (21/+14). Yleispelaajat Roosa Heikkiniemi (17/+7) ja Emmi Riikilä (16/+2) tekivät myös komean pistemäärän.

Ottelun kovimmasta pistemäärästä vastasi kuitenkin vieraiden Aleksandra Cveticanin, joka oli varsinkin ottelun alkupuolella joukkueelleen kaikki kaikessa. Yleispelaaja teki lopulta 30 /+14 pistettä. Loppua kohden hän sai tulitukea myös hakkuri Iina Andrikopouloulta (16/+8) ja Rahima Agrebilta (12/+6).

Lentiskerho jatkaa sarjassa kuudentena, mutta se kiristi eron viidentenä olevaan LP-Vampulaan kahteen pisteeseen. Joukkue jatkaa pelejään ensi keskiviikkona 15. päivä tammikuuta, kun Elenia-areenaan saapuu vieraaksi Oriveden Ponnistus.