•   Hämeenlinnan Lentopallokerho pelasi jo paremmin kuin sarjan ensimmäisissä otteluissa mutta ei pystynyt kampeamaan LP Viestiä nurin. Viestin voitto kirjattiin 1-3 (25-15, 24-26, 19-25 ja 20-25).

Ensimmäisen erän Kerho vei näytöstyyliin ja toinen erä oli tiukka mutta kahta viimeistä hallitsi LP Viesti. Ottelussa nähtiin hyviä palloralleja mutta myös virheitä ja niitä teki Viesti hitusen vähemmän.

Lentiskerho lähti otteluun passari Jenna Ylivainion johdolla. Nuori pelinrakentaja pelasi ennakkoluulottomasti ja suoriutui erittäin hyvin tiukassa paikassa. Yleispelaajat Olena Leonenko 20/+10 ja Emmi Riikilä 18/+7 tekivät pahinta jälkeä Viestin kenttään Jennan passeista. Molemmat joutuivat myös vastustajan aloitussyöttöjen kohteeksi ja onnistuivat kohtuullisesti, Olena 40 suoritusta 30% tehoilla ja Emmin lukemat olivat 23/43%.

Lentiskerho on voinut harjoitella kuusikkopeliään vasta lyhyen ajan ja peli on parantunut selvästi.

Näin tilanteen näkee myös Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia:

- Olemme ottaneet monta askelta eteenpäin edellisistä peleistä. Näin kentällä monta hyvää asiaa mutta on silti monta asiaa, joissa tarvitaan töitä. Tärkeintä oli kuitenkin että pidimme ottelun vakaana – ja nimenomaan mentaalisesti. Olen varma, että jos teemme edelleen töitä niin kuin tähän asti niin meistä tulee entistä parempia. Edessä on seuraava ottelu perjantaina ja keskiviikkona – meillä on monta mahdollisuutta näyttää että pystymme kehittymään”.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen:

- Meiltä aika kaksijakoinen peli. Kahdessa ensimmäisessä erässä oltiin kotijoukkuetta huonompi vaikka toinen voitettiinkin. Kaksi viimeistä erää oli meiltä paljon tasokkaampaa peliä ja ansaittiin voitto. Anniek pelasi koko pelin hyvällä tasolla mutta muutkin pelaajat olivat hyviä ja saatiin laajemmalla rintamalla hyvää tulosta aikaiseksi”.

Kerhon parhaana palkittu Jenna Ylivainio oli iloinen joukkueen hyvästä yhteishengestä:

- Kaikki oltiin hyvin pelissä mukana ja ei tullut pahoja notkahduksia. Oli hyvä fiilis pelata kentällä. Aluksi minua jännitti mutta aika nopeasti pelini lähti sujumaan kun kaikki kannusti”.

LP Viestin parhaana palkittu Anniek Siebring:

- Ottelu oli aika kova. Emme aloittaneet kovin hyvin mutta sen jälkeen taistelimme kovasti. Ja lopussa kamppailimme ja me vaan jatkoimme taistelua. Saimme 3 pistettä joten olen tosi tyytyväinen.

Pistekilpailu:

3. Anniek Siebring LP Viesti

2. Jenna Ylivainio Kerho

1. Viktoria Tuchashvili

PROlibero Netta Laaksonen LP Viesti

Otteluisäntänä oli Ajan Arkkitehdit Oy ja palkinnot jakoi hallituksen puheenjohtaja arkkitehti Antti Konola Jenna Ylivainiolle ja Anniek Siegringille