• Passari Tuominen on tehnyt HPK-naisten kanssa yhden vuoden sopimuksen. Hän palaa hämeenlinnalaisten vahvuuteen viiden vuoden tauon jälkeen.

  Maria Tuominen edusti HPK:ta ja edeltäjä Vanajan RC:tä vuosina 2007–12. Sen jälkeen hän pelasi Pirkanmaalla LP Kangasalassa ja Oriveden Ponnistuksessa, jonka paidasta hän nyt saapuu.

  Tuominen muistelee edellistä Hämeenlinnan jaksoa lämmöllä ja tarttui mielellään sopimukseen, kun sellaista tarjottiin.

  – Silloin jäi hyvät fiilikset, niin kaupungista, seurasta kuin joukkueestakin. Moni asia on tietysti muuttunut. Hämeenkaaren paikallakin on monttu, mutta se on urheilua nyky-yhteiskuntaa, että asiat menevät eteenpäin, "Mantu" pohtii.

  – Se tekee siirtymisestä mielenkiintoista, kun tulee uusia juttuja seuran toimintatavoissa ja valmennuksessa. Olen avoimin mielin.

   

  Tuominen on Mestaruusliigan aktiivipelaajista kokenein. Hän sai viime kaudella täyteen 500 liigaottelua. 508 pelissä passari on tehnyt 1282 pistettä, mikä on tällä hetkellä luonnollisesti eniten HPK:n pelaajista.

  Vaikka 35-vuotias pelaaja erottuu selkeästi Kerhon tällä hetkellä nuoresta ryhmästä selkeästi ikänsä ja lentopallokokemuksensa puolesta, hän ei lupaa ruveta joukkueen "äidiksi".

  – Jokaisella on mahdollisuus olla esimerkkinä muille. Olen yksi pelaaja muiden joukossa ja todennäköisesti kakkospassarin roolissa. Tulen motivoituneena ja sisukkaana olemaan osa joukkuetta. Piiruakaan ei anneta periksi, Tuominen lupaa.

   

  Tuominen on HPK:n ensi kauden kokoonpanon kuudes nimi. Hänen seurakseen haetaan vielä muun muassa ykköspassaria, kertoo toiminnanjohtaja Ville Kalliomäki.

  – Hyvä, että saamme kokeneen passarin. Tunnemme Mantun hyvin, sillä hän on pelannut meillä ennenkin. Joukkue alkaa pikku hiljaa hahmottua, ja tilanne alkaa näyttää hyvältä, Kalliomäki kommentoi.

  Kalliomäellä on työn alla muutama muukin sopimus. Lisää pelaajauutisia on luvassa jo seuraavan viikon kuluessa.

  Tagit: pelaajasiirto  Maria Tuominen  tiedotteet  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä