• Keskiviikkona kevään toisen pronssiottelun pelaava Lentopallokerho tähyää samalla jo tulevaan. Lentiskerho on tehnyt jatkosopimuksen keskipelaaja Michaela Madsenin kanssa.

  Madsenin kausi päättyi syyskaudella Salossa tulleeseen ristisidevammaan. Kokeneen pelaajan mukaan päätöstä jatkaa Hämeenlinnassa ei ollut vaikea tehdä.

  – Minulle oli aika selkeä päätös, että jään Hämeenlinnaan. Ville on aina ollut tukena ja hoitanut kaikki asiat hyvin silloin, kun olen ollut kunnossa ja silloin, kun olen ollut loukkaantunut, Madsen kiittelee manageri Ville Kalliomäkeä.

  Yksi jatkon puolesta puhuneista tekijöistä oli 28-vuotiaan pelaajan mielessä oleva unelma.

  – Minulla on vielä sellainen tavoite, että haluaisin nostaa kapteenina Hämeenlinnassa kannun, Kerhon kippari kertoo.

  Madsen myös luottaa, että kaudella 2022–2023 Lentiskerholla on iskukykyinen joukkue taistelemassa Suomen mestaruudesta.

  – Luulen, että ensi kaudella kaikki tuntuu helpommalta kuin tällä kaudella. Meidän pitää vain saada yhteen oikeat pelaajat, joilla luonteenpiirteet ja ajatusmaailmat osuvat yhteen. Nautimme yhdessä tästä upeasta lajista. Uskon, että sillä lähdemme liikkeelle ja kehitämme osaamistasoja kauden aikana ja lähdemme taistelemaan, Madsen suunnittelee.

  Keskipelaajan kuntoutuminen pahasta polven ristisidevammasta on sujunut hyvin.

  – On mennyt tosi hyvin. Polvi on ollut lääkärin sanoin parempi kuin olisi voinut ikinä toivoa. Se on ihan aikataulussa, mutta tämä on niitä loukkaantumisia, joissa maltti on isoin väline tässä vaiheessa. Yhtään ei voi kiirehtiä.

  Kauden jääminen kesken jätti Madsenille joka tapauksessa isosti nälkää tulevalle kaudelle.

  – Olin sanonut pitkään, että ristiside taas menee, en jaksa sitä enää kuntouttaa. Sitten kun se meni, olin heti, että mitä olen tässä valittanut, tiedän että sen kuntoutan. Sellainen olo ei ollut lähelläkään, että olisin valmis luopumaan tästä ammatista, hän myöntää.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä