• Michaela Madsen jatkaa Hämeenlinnan Lentopallokerhossa myös kaudella 2023–2024. Misun sopimus sisältää option myös seuraavasta kaudesta.

  Kokenut keskipelaaja Michaela Madsen (29) jatkaa Lentiskerhossa 1+1 vuotisella sopimuksella. Pitkänlinjan kerholaisena ja monessa liemessä ketettynä lentopalloilijana Misulla on ollut merkittävä rooli omalla osaamisellaan ja esimerkillään olla auttamassa joukkueen nuorempia ja kokemattomampia pelaajia heidän urillaan.

  — Seuran tulevaisuuden kannalta on erittäin hienoa, että saimme pidettyä esimerkillisen liiderin Hämeenlinnassa. Michaela on ollut jo monena vuotena joukkueen kantavia voimia, vaikka olisi istunut loukkaantuneena penkillä, kommentoi seuran vt. manageri Vesa-Pekka Hirvioja Misun pelaajasopimusta.

  — Helppo päätös se on ns toiseen kotiinsa jäädä. Lentiskerhossa mulla on ollut aina hyvä olla ja musta on pidetty huolta. Rakennetaan hyvä joukkue joka haluaa kehittyä ja tehdä töitä yhteisen tavoitteen eteen, Hämeenlinnan tavoitteet kun eivät koskaan ole olleet alhaalla, kuvailee Misu jatkosopimusta. 

  — Nähdään taas hallilla kaikki!

  Lentiskerhon sopimustilanne ensikauden joukkueen ja joukkueen johdon osalta alkaa olemaan pitkälti valmis. Meillä on nyt tehtynä kymmenen pelaajasopimusta. Kesän aikana joukkuetta tullaan täydentämään vielä 1–2 täsmähankinnalla. Pysykää kanavilla...

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä