• Hämeenlinnan Lentopallokerho saa vahvistusta laitapeliinsä, kun seura hankki loppukauden mittaisella sopimuksella riveihinsä brasilialaisen yleispelaajan Nayara Ferreiran. 

  Alkukauden ajan portugalaista Blube Kairosia edustanut Ferreira saapui Suomeen torstaina ja on joukkueen käytettävissä jo maanantain ottelussa LiigaPlokia vastaan, kun joukkueet taistelevat Mestaruusliigan pisteiden lisäksi Suomen cupin finaaliturnauspaikasta.

  – Odotan loppukauden ajan menestystä joukkueelle, perjantaina ensimmäisiin harjoituksiinsa Lentopallokerhon kanssa Parolan yhteiskoulun salissa osallistunut 28-vuotias pelaaja sanoi.

  Ei ole ihme, jos Ferreiran nimi on tuttu Mestaruusliigaa seuraaville ihmisille. 180-senttinen yleispelaaja nimittäin pelasi puolentoista kauden ajan Huittisissa LP-Vampulan riveissä. Brasialaisen ensimmäinen liigaottelu Suomessa oli 14. tammikuuta 2018 pelatta LP-Vampula–Pölkky Kuusamo -ottelu. Hän myöntääkin, että Suomeen oli toisella kertaa jo helpompi tulla.

  – Ehdottomasti. Tiedän tällä kertaa, mitä odottaa, kun ensimmäisellä kerralla kaikki oli uutta, hän sanoo.

  Ferreiran saapuminen oli ensimmäinen Lentopallokerhon kiinnitys sen jälkeen, kun serbialaiset yleispelaajat jättivät seuran. Kerhon päävalmentaja Giovanni Torchio tietää, mitä brasilialaiselta saa.

  – Tarvitsemme kentälle tulta ja sellainen pelaaja hän on. Hän on avoin, hymyilee paljon, ja on kentällä tasaisen vahva. Hän on tehokas hyökkäyksessä, ja tehoja häneltä myös toivomme jo heti maanantain ottelussa, Torchio sanoo.

  Tervetuloa Hämeenlinnaan Nayara! 

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä