• Torstaina 10.10. Kello 18.30 Elenia Areenalla kohtaavat kaksi suomalaista naisten lentisliigan kestosuosikkia kun Hämeenlinna kohtaa Oriveden.

  Oriveden alku on ollut tukkoinen sillä se hävisi kaksi ensimmäistä ottelua selvästi 0-3. Ensin Huittisissa LP Vampulalle ja sitten kotisalissaan LP Viestille. Viime sunnuntaina OrPo osoitti jo nousukuntoa ja voitti kotisalissaan tiukassa ottelussa LP Vampulan 3-1. 

  Vastaavasti Lentiskerho teki raskaan pohjoisen reissun ja voitti Rovaniemellä WoVon 3-1 ja heti seuraavana päivänä Kerho hävisi Kuusamossa Pölkylle tiukan kamppailun jälkeen 2-3. Ensimmäisessä kotiottelussa Lentiskerho voitti JymyVolleyn vasta kovan väännön jälkeen 3-0. 

  Hämeenlinnan Lentopallokerho on joutunut aloittamaan Mestaruusliigan hieman vajaatehoisena kun yleispelaaja Emmi Riikilä on ollut poissa ensimmäisistä otteluista loukkaantumisen vuoksi ja myös Suvi Kokkonen huilasi nilkkavaivan takia edellisen ottelun. 

  Torstain OrPo ottelu on siinäkin mielessä kiinnostava kun Hämeenlinnassa saattaa olla jo kaivattu vahvistus esillä. 

  Kolmen ottelukierroksen jälkeen Hämeenlinnan Oluoma Okaro komeilee naisten pistetilaston ykkösenä 71 pisteellä ja torjuntatilaston kakkosena on Karoliina Friberg 9 torjunnalla.

  Tagit: mestaruusliiga  orpo  oriveden ponnistus  hämeenlinna  lentopallo  kerho  lentiskerho  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä