• Hämeenlinnan Lentopallokerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia on irtisanoutunut tehtävästään. Pentassuglian viimeiseksi otteluksi Lentiskerhon peräsimessä jäi viime torstaina 3–0-kotitappioon päättynyt ottelu LP Kangasalaa vastaan.

    – Meille on tullut ennenkin alkukaudesta tappioita, mutta silloin minulla on ollut tunne, että pystyn auttamaan pelaajia kääntämään kurssin ja parantamaan peliä. Nyt minulla ei sitä tunnetta ole. Tämä ei ole joukkueen ongelma, vaan henkilökohtainen tuntemukseni. On parempi, että seura löytää jonkun toisen henkilön auttamaan pelaajia ratkaisemaan tämän tilanteen. Toivon myös todella, että näin käy, Pentassuglia sanoo.

    Pentassuglia halusi tehdä ratkaisun jo tässä vaiheessa kautta, jotta seuralla on mahdollisuus valmistautua kauden tärkeimpiin hetkiin riittävän aikaisin uuden valmentajan komennossa.

    Lentopallokerho aloittaa uuden valmentajan etsimisen heti ja tiedottaa uudesta päävalmentajasta mahdollisimman nopeasti. Joukkueen seuraava peli on vuorossa jo keskiviikkona, kun LP Viesti tulee Mestaruusliigassa vieraaksi Loimua-areenaan.

    Koko Lentopallokerhon seura kiittää Matteota pitkäaikaisesta ja tinkimättömästä työstä hämeenlinnalaisen lentopallon eteen ja toivottaa parasta mahdollista menestystä tulevaisuuden uran varrelle!

      Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä