• Lentiskerho jatkaa hyvin alkanutta Mestaruusliigakauttaan perjantaina kotiottelulla liigatulokasta Puijo Wolleyta vastaan. Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia saa kokoonpanoonsa takaisin yleispelaaja Suvi Kokkosen ja haluaa, että Lammilla on kentällä keskittynyt Kerho.


  - Olemme joutuneet muuttamaan joukkuetta, kun Elina (Pirttimäki) pelasi yhden ottelun ja Roosa (Heikkiniemi) toisen. Nyt Suvi tulee takaisin, joten meidän pitää kommunikoida kentällä mahdollisimman paljon ja keskittyä enemmän omaan peliimme kuin siihen, mitä vastapuolella tapahtuu. Kun saamme pelimme kuntoon, pystymme keskittymään enemmän myös vastustajan tekemiseen, Pentassuglia kertoo.

  Kokkosen paluu on Lentiskerholle tärkeä asia.

  - Kenellekään ei tarvitse kertoa, että Suvi on tärkeä osanen joukkuettamme. Totta kai jokainen osa on tärkeä, mutta tiedämme, mitä Suvi voi joukkueelle antaa, Pentassuglia sanoo.

  Perjantain ottelu pelataan poikkeuksellisesti Lammilla Hakkalan koulun salissa tutumman Elenia-areenan sijasta. Oudommalla kotipelipaikalla ei ole italialaisen mukaan kuitenkaan mitään merkitystä.

  - Peli on samanlainen kuin kaikki muutkin, eikä se siitä muutu, jos pelaamme Elenia-areenassa tai jossain muualla. Joukkueen asenne on aina samanlainen.

  Kerholaisten ilme näkyi Pentassuglian mukaan kahdessa aikaisemmassa kotiottelussa, joissa hämeenlinnalaiset voittivat Nurmon ja Oriveden.

  - Kymmenestä ihmisestä kuusi tai seitsemän olisi sanonut, että häviämme, mutta joukkueen asenne kentällä oli erinomainen. Tilanne oli hankala, mutta emme luovuttaneet ja jätimme kentälle kaikkemme. Olemme puhuneet asiasta ja haluamme nähdä samanlaista tahtoa koko kauden ajan.

  Lentopallokerhon uusin vahvistus, viime keskiviikkona Hämeenlinnaan saapunut argentiinalainen keskipelaaja Victoria Tosi, on perjantaina kotijoukkueen pelaavassa kokoonpanossa.

  - Hän oli penkillä jo viime ottelussa, mutta Puijoa vastaan hän myös pelaa. Hänelle on tietenkin annettava aikaa tulla sisälle uuteen systeemiin. On aina iso askel vaihtaa seuraa ja jättää ystävät taakseen. Lisäksi valmennus vaihtui hänelle argentiinalaisesta italialaiseen. Hän pääsee Puijoa vastaan rauhallisesti mukaan peliimme, mutta sataprosenttiseen tasoon menee vielä aikaa.

  Pentassuglia on vakuuttunut viikon aikana Tosin persoonasta ja työmoraalista.

  - Hän on loistava positiivinen persoona, joka hymyilee paljon ja jonka asenne on kohdillaan. Hän harjoittelee hyvin ja haluaa parantaa päivä päivältä, päävalmentaja kehuu.

  Tagit: mestaruusliiga  matteo pentassuglia  puijo wolley  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä