• Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia harmitteli ensimmäisenä LP Viestille kärsityn tappion jälkeen yleispelaaja Netta Hyttisen ikävää loukkaantumisesta.

  - Erityisesti toivon hänen itsensä kannalta, ettei kyse ole mistään vakavasta. Hän on loistava tyttö, jonka asenne harjoituksissa on erinomainen. Mitä ikinä loukkaantumisessa tapahtuikin, toivottavasti se ei ole iso asia, ja hän pystyy toipumaan lyhyessä ajassa. En tiedä, mitä sanoa kaikista loukkaantumisista, mutta toivottavasti Netta on kunnossa pian, Pentassuglia sanoi.

  Pentassuglian mukaan LP Viesti tuli otteluun kovalla syötöllä.

  - Ensimmäinen osa ottelusta oli meille aika hankala, koska LP Viesti syötti aggressiivisesti. Meillä oli vaikeuksia löytää ratkaisuja hyökkäyksessä heikon vastaanoton jälkeen, valmentaja arvioi.

  Hän oli tyytyväinen joukkueen taisteluun kahdessa viimeisessä erässä.

  - Vastaanotto parani ja aloimme löytää hyökkäyksessä uusia ratkaisuja ja pääsimme torjunnasta ohi. Olen tyytyväinen toisen ja kolmannen erän esitykseen, koska kaikki meni taas uusiksi. Hakkurista tuli yleispelaaja, keskipelaajasta hakkuri ja niin edelleen. Saimme kuitenkin 19 ja 20 pistettä yhtä liigan parasta joukkuetta vastaan ja pystyimmekö oikeastaan odottamaan enempää, valmentaja mietti.

  Pentassuglia toivoo joukkueelle tukea vaikeassa tilanteessa.

  - Tarvitsemme kaikkien tukea. Kaikkien on ymmärrettävä, millaisessa tilanteessa olemme tällä hetkellä ja toivottavasti kaikki pysyvät vierellämme, italialainen toivoi.
   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä