• Lentopallokerhon tiivis tahti Mestaruusliigassa jatkuu heti keskiviikkona, kun se joukkue saa Loimua-areenaan vieraita Kuusamosta. Lentiskerhon ja Pölkky Kuusamon välinen ottelu alkaa Loimua-areenassa keskiviikkona 24 marraskuuta kello 18.30.

  Joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemmin tämän kauden aikana. Pölkky oli silloin kotikentällään hämeenlinnalaisia parempi erin 3–0, vaikka Lentopallokerho pelasikin tuossa ottelussa paremmin kuin päivää aiemmin vieraskiertueen ensimmäisessä ottelussa Pihtiputaalla.

  Kuusamo on pelannut vahvan kauden. Se on sarjataulukossa kolmantena 27 pisteellään, eikä sillä ole rasitteena kuin kaksi tappiota. Tappionsa Pölkky kärsi liigan kärkikaksikolle LP Viestille ja LP Kangasalle.

  Lentopallokerhon peli on mennyt viime aikoina parempaan suuntaan ja joukkue ottikin edellisistä kolmesta vieraspelistään kaksi kolmen pisteen voittoa ja hävisi ainoastaan sarjakärjelle Viestille.

  Lentopallokerhon keskipelaaja Bettina Yli-Sissala odottaa tälläkin kertaa tiukkaa kamppailua kuusamolaisia vastaan.

  - Vastustaja on ainakin kova eli pelistä tulee varmasti tiukka. Toivottavasti pystymme taas ottamaan askeleen eteenpäin, Yli-Sissala sanoo.

  Liigan kärkikaksikkoon hän ei lähde Pölkkyä vertailemaan.

  - En tiedä osaanko verrata kunnolla niihin, mutta Kuusamolla on ainakin tosi paljon hyviä pelaajia joka paikalle. Kuusamo on myös tosi torjuntavoimainen joukkue.

  Lentopallokerhon pitää onnistua keskiviikkona hyvin, jos se haluaa vieraat Loimua-areenassa kaataa.

  – Meillä pitää ainakin olla kova syöttö, että saadaan vastustajan nostoa hieman irti. Se helpottaa omaa peliämme , ja saisimme samalle heidän passarinsa peliä hankaloitettua, keskipelaaja miettii.

  Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja Pölkky Kuusamon välinen ottelu on seurattavissa myös Ruutu+-palvelusta.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä