• Hämeenlinnan Lentopallokerhon otteiden ailahtelu jatkui torstaina Salossa, kun LP Viesti oli hämeenlinnalaisvieraitaan suoraan kolmessa erässä. Koko ottelun ajan niskan päällä olleen kotijoukkueen voittolukemat olivat 3-0 (25-21 ,25-20, 25-22).

  Lentiskerhon otteet ovat viime aikoina vaihdelleet ottelusta toiseen. Viikko sitten keskiviikkona joukkue pelasi tappiosta huolimatta mainion ottelun saksalaisjätti SSC Palmberg Schweriniä vastaan, jota seurasi yksi kauden heikoimmista otteluista Rovaniemellä lauantaina. Sunnuntaina Kerho pelasi erinomaisesti LiigaPlokia vastaan, mutta torstaina peli ei ollut enää samalla tasolla.

  - Tämä oli se, mitä ansaitsimme, jos lähestymme peliä tällä tavalla. Yhdessä ottelussa olemme aggressiivisia ja noudatamme pelisuunnitelmaa, toisessa ottelussa emme. Meillä ole muuta mahdollisuutta kuin noudattaa suunnitelmaa tai olemme ongelmissa, pettynyt italialaisvalmentaja Matteo Pentassuglia kommentoi.

  Pentassuglia tietää, mistä ongelmat johtuvat.

  - Emme mieti asioita, vaan teemme vain juttuja, jotka ovat mukavuusalueellamme. Mukavuusalue on lentopallossa jotain sellaista, mitä pitäisi välttää eikä pyrkiä, hän päätti.

  Lentiskerhon tehokkain pelaaja oli pelaaja serbialainen yleispelaaja Ivana Jeremic (13/+10) ja samaan pistemäärään ylsi myös yhdysvaltalaishakkuri Mikayla Shields (13/+8). Argentiinalainen keskipelaaja Viktoria Tosi teki 9/+7 ja Karoliina Friberg 8/+5 pistettä.

  Voittonsa täysin ansainneen LP Viestin paidassa eniten pisteitä teki virolainen yleispelaaja Nette Peit (16/+5). Passari Viktoria Tuchashvilin loukkaantumisen jälkeen salolaisten peliä pyörittävä Veda Mansikkaviita pelasi hienon ottelun, ja myös Hämeenlinnassakin monen kauden ajan pelannut libero Eveliina Rautiainen oli erinomainen.

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä