• Hämeenlinnan Lentopallokerhon yleispelaaja Suvi Kokkonen joutuu nilkkaleikkaukseen ja on pelikentiltä kuukausia sivussa. Kokkosen pitkään vaivannut nilkka operoidaan keskiviikkona.

  - Tuntuu tosi pahalta. Joukkue on täynnä mukavia tyyppejä ja olisin halunnut pelata kauden heidän kanssaan, mutta ikävä kyllä se ei ole nyt mahdollista. Tulen kyllä täältä takaisin, mutta en vielä yhtään tiedä koska, Kokkonen kertoo.

  Kolmatta kauttaan Hämeenlinnassa pelaava Kokkonen on kiitollinen saamastaan tuesta.

  - Kaikille hirveästi kiitos jokaisesta tsemppiviestistä, jonka olen saanut. Minut ymmärrettiin Instagram-päivityksessäni väärin ja toivoisin, että sen asian annetaan jo olla, Kokkonen toivoo.

  Lentopallokerhon manageri Ville Kalliomäki harmittelee nuoren pelaajan loukkaantumista.

  - Seuran näkökanta on se, että kyseessä on nuori ja lupaava suomalainen maajoukkuepelaaja, jonka tulevaisuus on jossain muualla kuin tässä sarjassa. Pelaamista olisi ehkä voinut jatkaa teippauksen ja kipulääkkeiden avulla, mutta siinä ei olisi ollut järkeä. Järkevin ratkaisu on saada Suvin jalka nyt kuntoon, jotta hän voi jatkossa pelata normaalisti, sanoo Kalliomäki.

  Kokkosen poissaolo jättää Lentiskerhon yleispelaajaosaston kapeaksi. Varsinkin, kun syksyn naisten EM-kisoissa nilkkansa loukannut Emmi Riikilä on vielä joitakin viikkoja sivussa pelikentiltä.

  - Elämme haastavassa taloustilanteessa ja meillä on tietyt raamit joiden mukaan on mentävä. Pitää miettiä, millaisia ratkaisuja meillä on mahdollista tehdä, Kalliomäki pohtii.

  Lentopallokerho jatkaa Mestaruusliigan kauttaan perjantaina kohtaamalla Elenia-areenassa kello 18.30 alkavassa ottelussa LP Viestin.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä