•   Salossa pelattu LP Viesti – Lentiskerho klassikko-ottelu oli jälleen maineensa veroinen. Molemmat joukkueet tulivat otteluun suurella latauksella. Sähköä oli ilmassa enemmän kuin tarpeeksi. Silloin virheherkkyyskin on useasti löysässä. Lentiskerholla ja LP Viestillä molemmilla oli alla tappio ja heikko esitys. Nyt joukkueet taistelivat loppuun saakka ja vain toinen voitti. LP Viesti vei ottelun selvästi erissä 3-0 mutta pikkupisteet täpärästi 25-21, 25-22 ja 25-23. 

      Statistiikka kertoo paljon. Ässäsyötöt Salo/HML 5/6 syöttövirheet 8/15 eli Kerho satsasi koviin aloituksiin mutta teki liikaa virheitä. Vastaanottoprosentit 40/42 ei mitään huippulukemia kummaltakaan joukkueelta. Eniten syöttöjä kohdistui Kerhon Leonenkolle 32 ja onnistumisprosentti 41. Salon joukkueesta pommituksen kohteena oli Kosonen 31 ja % 35. Hyökkäys 50/46 ja prosentit +27/+17. Torjunnat 5/6. Siinä numerot jotka valaisevat ja kertovat tasaisuudesta. Kaikissa erissä Kerho kävi myös piikkipaikalla mutta ne viimeiset pisteet ratkaisivat. 

      Kerhon paras oli ensimmäisen pelinsä pelannut Olena Leonenko, pisteet 19/+11. Hänet palkittiin myös joukkueensa parhaana. Salon parhaat pisteet teki Anniek Siebring 17/+15 ja myös palkittiin. Yhtä hyvin olisi voinut palkita kuitenkin Salon passarin Viktoria Tuchashvilin joka joutui juoksemaan paljon ja passasi aika paljon myös muille kuin tähdille. 

      Lentiskerhon ei tarvitse pukea päätään säkkiin vaan pää pystyssä seuraavaan otteluun. Sitä ennen täsmäharjoittelua. Seuraava ottelu on Kangasala - Hämeenlinna ja se pelataan vieraskentällä lauantaina 10.10.

      Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä