• Hämeenlinnan Lentopallokerho on valinnut manageriksi Tatu Piekkarin, ja hän on aloittanut työnsä 14.9.2023. Joukkueen valmentajana jatkaa Giovanni Torchio, apuvalmentajana on Dmitri Borichev ja joukkueenjohtajana toimii Kassu Kiuru. Myös luotettava ja kokenut talkooväki jatkaa työtä joukkueen, pelien ja katsojien hyväksi.

  Joukkue on harjoitellut tiiviisti elokuun alusta alkaen. Lauantaina 9.9. Salossa käydyssä harjoitusturnauksessa joukkue pelasi hyvät ja tasaiset ottelut Saloa ja OrPoa vastaan. Joukkue on asettanut tavoitteeksi vähintään mitalisijan Mestaruusliigassa ja loppuottelupaikan Suomen Cupissa.

   

  ”On kunnia astua hämeenlinnan menestyneimmän urheiluseuran leipiin”

  — On kunnia astua Hämeenlinnan menestyneimmän urheiluseuran leipiin. Lähden isolla sydämellä tekemään töitä koko yhteisön eteen, jotta hämeenlinnalainen lentopallo löytää tiensä entistä paremmin myös paikallisten sydämiin. Valmentaja Giovanni on kasannut kaudelle 2023–2024 huippujoukkueen ja tavoitteet on asetettu korkealle, kuvaa uusi manageri tuntojaan uuden edessä.

  Piekkarin mielestä on tärkeää, että seurassa tehdään töitä turvallisen, luotettavan ja aidon lentopallokulttuurin puolesta. Seuran tavoitteena tulee olla, että pelaajat kasvavat Hämeenlinnassa pelitaitojen lisäksi henkisesti ja seura pystyisi tukemaan jokaista pelaajaa matkalla kohti tulevaisuutensa tavoitteita, olipa ne lentopallossa tai elämän muilla osa-alueilla.

  — Vahvalla joukkueella, omistautuneilla yhteistyökumppaneilla ja loistavalla talkooporukalla laitamme tällä ja tulevilla kausilla muut joukkueet siltaan. Puetaan työhaalarit päälle, kausikortit on myynnissä ja vielä on muutama yhteistyökumppani paikka auki. Tehdään tämä yhdessä ja yhteisölle.

   

  Muutoksia myös organisaatiotasolla

  Lentopalloliitto ja Mestaruusliiga ovat muuttamassa palvelujaan arvonlisäverolliseksi. Yhdistyksen hallitus on todennut, että myös Hämeenlinnassa Mestaruusliigajoukkueen toimintaa on perusteltua jatkaa arvonlisäverollisena. Yhdistys on perustanut Hämeenlinnan Lentopallon Tuki Oy:n, ja pelaajat siirtyvät lähiaikana osakeyhtiön palvelukseen liiketoimintasiirrolla. Liigalisenssi siirretään osakeyhtiölle. 

  Muutoksen seurauksena Hämeenlinnan Lentopallokerho ry:n toiminta keskittyy juniorien valmennukseen ja pelaamiseen. Samalla Mestaruusliigajoukkueen ja junioritoiminnan taloudet eriytetään. Yhdistyksen sääntöjä muutetaan, yhdistyksen jäsenpohjaa laajennetaan ja jäsenet käyttävät päätösvaltaa yhdistyksessä tavanomaisesti.

  Osakeyhtiö järjestää osakeannin, jossa yhteistyökumppanit ja tukijat voivat merkitä osakeyhtiön osakkeita. Osakeannista tiedotetaan erikseen.

   

   

  Lisätietoja:

  Tatu Piekkari (puh. 040 125 8885) 
  tulevaan toimintaan liittyvät kysymykset

  Pekka Romo (puh. 0400 491 073) 
  seuran päätöksiin ja yhdistyksen toimintaan liittyvät kysymykset

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä