• Eletään toukokuu alkua ja ensikauden joukkue on pelaajaa kahta vaille valmis. Etsimme vielä ainakin yhtä yleispelaajaa. Passarit ovat siis Jenna Ylivainio ja Erica Di Maulo. Keskipelajaat Daniela Öhman, Venessa Loukonen ja Bettina Yli-Sissala. Yleispelaajat Emmi Riikilä, Tuuli Tuominen ja Netta Hyttinen. Hakkuri Yasmine Madsen. Liberon tontin hoitaa Bri Doehrmann.

    Tulemme selviämään tästä korona tilanteesta pelättyä pienemmin vaurion ja tulemme olemaan kilpailukykyinen niin urheilullisesti, kuin taloudellisestikin. Paluuta menneeseen kuitenkaan ei ole, vaan joudumme supistamaan toimintoja ja karsimaan kuluja kovalla kädellä. Emme tee juustohöylä karsintaa, vaan vedämme kerralla talouden kestävälle pohjalle.

    Edelleen tarvitsemme kaiken avun Teiltä arvoisat ystävät ja lentis FANIT. Helpoiten voit auttaa meitä hankkimalla kausarin, jonka myynti aikaa pidennettiin heinäkuun loppuun saakka. Fanituotteet ovat myös myynnissä ja ne löydät Urheilulinnasta. Sieltä voit suoraan lunastaa myös kausarit.

      Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä