• Hämeenlinnan Lentopallokerhon Raitakausarihaaste on saavuttanut tuhannen tilauksen tavoitemäärän. Tämä tarkoittaa sitä, että kauden 2018–19 kausikortin saa hintaan 29 euroa.

  Kausikortteja tilattiin 28. toukokuuta mennessä 1176 kappaletta. Lentopallokerho kiittää! Kaikki kampanjaan sitoutuneet voivat pian lunastaa kausikorttinsa 29 eurolla.

  Tilatut kortit tulee maksaa OMASP-tilille FI75 4108 0010 2890 83. Laita viestikenttään kortin tilaajan nimi.

  Ilmoitamme heti, kun kortit ovat saapuneet. Kortin voi lunastaa Tavastilan Urheilulinnasta. Muista maksutosite, sillä kortit luovutetaan maksutositetta ja tilaajan nimeä vastaan.

  Raitakausarihaaste ei kuitenkaan ole vielä ohi. Kausikortin voi tilata kampanjahintaan vielä reilun kuukauden. Kampanja päättyy vasta 30. kesäkuuta, minkä jälkeen voimaan astuu normaali kausikortti- ja lippuhinnasto. Tavallinen Lentiskerhon kausikortti maksaa 100 euroa, ja otteluliput 5–12 euroa.

  Kannattaa seurata myös, mitä etuja korttiin tulee. Tämänhetkisinä etuina Raitakausarilla saa muun muassa kaksi Big Mac -hampurilaista yhden hinnalla Hämeenlinnan McDonald's-ravintoloista, 20% alennuksen Fresnosta jne. Tiedotamme uusista eduista nettisivuillamme ja Facebookissa.

   

  Kausikorttien kysyntä yllätti Kerhon, joka käynnisti haasteen huhtikuun alussa. Seura suunnitteli korttien tasaista myyntiä aina keskikesään asti. Kampanja on kohdennettu toistaiseksi lähinnä yksityishenkilöille.

  – Käsittämätöntä, miten ihmiset ovat lähteneet mukaan kampanjaan. Yleensä puhutaan hitaista hämäläisistä, mutta hämeenlinnalaiset ja muut lähialueen asukkaat ovat osoittaneet väitteen vääräksi, Lentopallokerhon toiminnanjohtaja-manageri Ville Kalliomäki hehkuttaa.

  Kalliomäki toteaa lajin ja Hämeenlinnan tämän hetken menestyksekkäimmän urheiluseuran olevan hyvässä nousussa myös yleisön silmissä.

  – Hienoa nähdä, että naisten lentopallolla todella on kysyntää. Kausikorttitilauksia on tullut paljon jopa Salosta asti.

   

  Kesäkuun teemana kausikorttihaasteessa on saada lisää yrityksiä lentopallon pariin. Raitakausari antaa oivan ja edullisen mahdollisuuden pienellekin yritykselle tarjota henkilöstölle Suomen kärkitason urheiluviihdettä vapaa-ajalla sekä samalla tukea paikallista urheilua.

  Raitakausarihaasteeseen pystyy osallistumaan täyttämällä tilauslomakkeen seuran toimistolla Elenia-areenassa, Kauppakeskus Tavastilan Urheilulinnassa tai sähköisesti osoitteessa lentiskerho.fi/kausarihaaste.

  Hinta on ottelua kohti edullinen: Lentiskerho pelaa Mestaruusliigassa 12 kotiottelua, joten yhden ottelun pääsymaksuksi muodostuu vajaat 2,50 euroa.

  Vastineeksi Kerho lupaa tarjota kovaa kamppailua yhdennestätoista Suomen mestaruudesta ja viihdyttävää lentopalloa värikkään joukkueen toimesta. Ensi kauden joukkue on jo hyvällä mallilla, mutta monta mielenkiintoista ja kovatasoista vahvistusta on vasta tulossa.

   

  Juttua päivitetty 29.5. tarkemmilla tiedoilla kampanjan toteutuksesta ja maksuohjeilla.

  Juttua päivitetty 31.5. tiedoilla kausikorttiin liittyvistä tarjouksista.

  Tagit: lentiskerho  #tunnustaraitaa  raitakausarihaaste  kausikortti  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä