•  Lentiskerho sai oppitunnin rakkaalta viholliselta LP Viestiltä Salossa. Tappio tuli kaikissa neljässä erässä numeroin 21-25, 15-20, 20-25 ja 20-25.

Ottelu alkoi tasaisena ja jopa Kerhon hallitessa ensimmäisiä palloja numeroissa 7-4. Kerhon heikot hetket osuivat ensimmäisen erän puoleen väliin ja Salo johti jo parhaimmillaan 13-20. Sitten vahvaa peliä Kerholta ja se nousi jo kolmen pinnan päähän. Tasaisen taistelun jälkeen Viesti vei erän 21-25. Kerho oli parempi aloitusten nostoissa 50%/40% ja heikompi pallontapoissa 15/19 mutta torjunnat Viesti vei 0/4.

Toisen erän alkuakin hallitsi Lentiskerho 5-2 ja tasatilanteessa 10-10 Viestin Anna Czakan aloitti hurjan pommituksen. Kolme ässää ja pari muutakin pahaa aloitussyöttöä vei itseluottamuksen Kerhon pelaajilta. Se mursi aloitusten noston toisessa erässä numeroihin 18%/43%. Pallontapot Viestille 11/21. Toinen erä Viestille selvästi 15-25.

Kolmatta erää Viesti hallitsi alusta loppuun saakka vaikka Kerhollakin oli muutama hyvä hetki. Kolmas erä Viestille 20-25.

Neljäs erä oli jo pelkkää kosmetiikkaa. Pelin taso laski selvästi ja alistuneen Lentiskerhon Viesti voitti ylimääräisessä erässä 20-25.

Nyt on syytä muistaa, että kysymyksessä oli harjoituspeli ja liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei voi tehdä. Esimerkiksi Kerho ei peluuttanut vielä toista Yhdysvaltalaista ja vastustajallakin saattoi olla ketun häntä kainalossa.

Pelaajakohtaisten pisteiden valossa Kerhon parhaat tapot teki Madsen 12/-1, Riikilä 11/+2 ja Hyttinen 10/+1. Ottelun pistekuningatar oli Viestin Andrikopoulou 20/+13 ja häntä peesasi Czakan pisteillä 17/+15.

Kerholle jäi nyt paljon parantamisen varaa kaikilla osa-alueilla. Etenkin aloitusten nostot pitää saada paremmalle tasolle ja torjuntoihin lisää tehoa koska tilastot kertovat tylyä kieltä 2/14 Viestin hyväksi.