• Vihdoin on se aika, että joukkueemme aloittaa Mestarien liiga taipaleen. Laukut on pakattu ja joukkueemme on valmis syyskauden yhteen tärkeimpään koitokseen eli Mestarien liigan karsintoihin. Mestaruusliiga ja Suomen Cup ovat lähteneet meiltä vallan mainiosti käyntiin ja nyt on kansainvälisten pelien vuoro.

  Sunnuntai aamuna alkoi matkamme Riikan kautta kohti Minskiä. Meille jää reilu vuorokausi aikaa karistaa matkaväsymys kropastamme ja hakea terävyys tiistai iltaa varten.

  Maanantaina pääsemme treenamaan ja totuttelemaan areenaan jossa pelimme tulee olemaan.

  Tiistaina kohtaamme siis Minchanka Minskin heidän uudessa peliareenassaan. On hienoa pelata välillä joukkuetta vastaan joka on meille aivan uusi. Vastapuolella ei ole ne tutut kasvot ja pelityylit joihin olemme Mestaruusliigassa tottuneet. 

  Emme tiedä vielä kovin paljoa tulevasta vastustajastamme, mutta kova kätisiä naisia sieltä löytyy ja sehän sopii meille, kun pääsemme torjumaan ja puolustamaan kovia lyöntejä. Mikäs sen mukavampaa!

  Pelin taso tulee olemaan varmasti kovempi kuin kotimaassa on tällä kaudella vielä ollut ja jokaisen pisteen eteen pitää antaa kaikkensa. Pääsemme näyttämään joukkueemme kovuuden myös Suomen ulkopuolella.

  Tällä kertaa en patista kaikkia kannustamaan meitä paikan päälle Minskiin, mutta jos sinulla ei ole lentolippuja tiistaiksi Valko-Venäjälle, kannustathan meitä koti Suomesta ja tulet lauantaina 5.11 paikanpäälle Elenia Areenalle, kun kohtaamme saman vastustajan ja ratkaistaan kumpi joukkue pääsee jatkoon Mestarien liiga karsinnoista.

  #6 Karoliina 

  Tagit: HPK  Minchanka  Minsk  CEV  #CLVolleyW  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä