• Sunnuntain OrPo-ottelun siirtymisen myötä peleistä vapaan viikonlopun saanut Hämeenlinnan Lentopallokerho palaa Mestaruusliigassa tositoimiin hieman erikoisempana pelipäivänä tiistaina, kun se toivottaa Loimua-areenaan tervetulleeksi vieraita pohjoisesta eli WoVo Rovaniemen.

  Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja WoVon välinen ottelu alkaa Loimua-areenassa tiistaina 22. helmikuuta kello 18.30. Ottelu katsottavissa myös Ruutu+-palvelusta.

  Hämeenlinnalaiset lähtevät hakemaan ottelusta paluuta voittojen tielle LP Kangasalan jälkeen. WoVon pelituntuma on kotijoukkuetta tuoreempaa, sillä joukkue kaatoi sunnuntaina kotisalissaan Helsinki Volleyn.

  Yksi hämeenlinnalaisten pelaajista, joka odottaa tiistaita erityisen paljon, on passari Roosa Rautio. Joulun alla Lentopallokerhosta Yhdysvalloista siirtynyt Rautio kohtaa nimittäin tällä kertaa kasvattiseuransa.

  – Olen tietysti oikein innoissani. On pakko myöntää, että vähän myös jännittää, mutta enemmän vain innoissani odotan tiistaita. WoVossa pelaa paljon tuttuja tyttöjä, ja meilläkin on oma pelimme mennyt paljon eteenpäin. Kun OrPo-peli peruuntui, saimme tähän alle aika hyvän treeniviikon, Rautio sanoo.

  Raution mukaan tiistai-illan vastustaja on tasainen joukkue.

  – WoVollakin on ollut vähän vaikeuksia koronan ja pelaajahommien vuoksi, mutta se on saanut vakiinnutettua kuusikkoaan. Joukkueella on loppukautta ajatellen paljon odotuksia, ja se on parantanut koko ajan. WoVo on sisukas porukka, joten tulossa on varmasti pitkiä palloralleja ja jokaisesta pisteestä saa tapella.

  Hämeenlinnalaisten viikko on rytmitykseltään erilainen kuin normaalisti, sillä joukkue pelaa myös toisen viikkokotiottelun, torstaina Kuusamoa vastaan.

  – Alkukevät on mennyt meiltä vähän siten, että pelejä on ollut harvemmin. Seuraavan muutaman viikon aikana on edessä aika kova rutistus, joten koko rosteria varmasti tarvitaan. On tärkeää, että kaikki pysyvät terveinä ja kunnossa.

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä