lentiskauppa.com

Kausarihaaste

KAUSARIHAASTE VOL 3 2020-2021 TOTEUTUU

Järjestämme supersuositus kausarihaasteen uudelleen.  Kampanjassa myydään numeroimattomia kausikortteja alakatsomoihin ja numeroituja yläkatsomoihin, naisten lentopallon mestaruusliigan runkosarjan kotiotteluihin. Mikäli saamme 700 sitovaa kausarivarausta 30.4 mennessä voi asiakas ostaa  numeroimattoman Kausarin hintaan 30,- €  Asiakas voi varata myös numeroidun kausikortin ns. yläkatsomoihin A1 A2 tai A3 tällöin kausari maksaea 50,-€ Alakatsomoihin ei myydä numeroituja kortteja tai lippuja, runkosarjassa. Numeroidut paikat ovat käytössä vain ns. yläkatsomoissa.

OSTOAIKAA JATKETTU PANDEMIAN VUOKSI 31.7.2020 ASTI.

 

Asiakas sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja.

  1. Toteuttaminen. Haasteen tavoitteena on saada 700 sitovaa kausikorttivarausta. Kampanjaan voivat osallistua kaikki, myös yritykset. Seuralla on oikeus ja hyväksyä kampanja myös pienemmällä varausmäärällä.
  2. Ilmoittautuminen. Asiakaan tulee ilmoittautua kampanjaan seuran kotisivuilla olevan linkin kautta tai sähköpostitse tai paperisella lomakkeella, joita saa seuran kotiotteluissa ja seuran toimistolta ja seuran ennakkoon ilmoittamasta ilmoittautumispisteestä.
  3. Aika. Kampanja käynnistyy 1.3.2020 ja päättyy 30.4.2020 seuralla on oikeus määritellä kampanjan päättymispäivä myös myöhemmäksi.
  4. Toteutuminen. Seura ilmoittaa kampanjan toteutumisesta nettisivuilla ja sosiaalisen median välityksellä, sekä sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit myös seurata kausarin varauslaskuria seuran nettisivuilla.
  5. Sitoutuminen. Kampanjan toteutuessa asiakas sitoutuu ostamaan kampanjahintaisen numeroimattoman kausikortin hintaan 30,- tai numeroidun hintaan 50,- Mikäli kampanja ei toteudu, ei summa veloiteta eikä asiakas sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
  6. Maksaminen. Kampanjan toteutuessa seura lähettää viestin asiakkaalle ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen, jossa on ohjeet maksamiseen. Maksuohjeet julkaistaan myös seuran nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kausikortin voi maksaa verkkopankissa tai pankissa tai seuran toimistolla tai seuran ilmoittamassa lunastuspisteessä.
  7. Toimitus. Kausikortit toimitetaan nimeä tai maksutositetta vastaan seuran toimistolla ja seuran ennakkoon ilmoittamassa toimituspisteessä heti kun haaste on toteutunut.
  8. Voimassaoloaika. Kausikortti on voimassa seuran lentopallon runkosarjan kotiotteluissa 2020-2021 Korttiin tulee myös muita erikseen ilmoitettuja ja sovittuja etuja.

 

 

Usein kysyttyä.


 

 Kyllä
 Kyllä