Yrityksille

Kumppaniksi

Hämeenlinnan Lentopallokerhon yhteistyökumppanuuksien lähtökohta on asetetuissa tavoitteissa, on se sitten brändin rakennus, uusasiakashankinta tai yhteiskuntavastuu tai naisurheilun tukeminen. Kerho avaa Yrityksellesi tarpeiden mukaan B2C tai B2B-kanavia niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Yhteistyötä rakennetaan välitavoitteiden kautta yhdessä. Kerhon yhteyshenkilö ylläpitää kumppanuutta ja on käytettävissä erinäisissä tarpeissa läpi vuoden. Kerho mittaa jatkuvasti kanavoidensa tavoittavuutta ja tehoa, tämä tieto on myös kumppaneidemme käytössä. Mittarit kertovat tavoitteiden saavuttamisesta.

Hyödynnä Kerhoa osana markkinointisuunnitelmaasi!

 

Otteluisännyys

Elenia Arena tarjoaa oivat puitteet asiakas- tai henkilöstötilaisuuksille, ottelutapahtuman yhteydessä on hyvin aikaa keskusteluun, sekä seurusteluun hyvän ruoan ja juoman parissa. Valmiit kokonaisuudet koostuvat 10 ja 15 -hengen tilaisuuksista, mutta tehdään niistä mieluummin täysin Yrityksesi näköiset!

Aitio

Järjestä yhteistyökumppaneiden ilta tai palkitse henkilökuntasi illanvietolla, joka päättyy Lentopallon Mestaruusliiga-otteluun!

Varaa VIP-aitio naisten lentopallon Mestaruusliiga-otteluun!

Pidä palaveri Kerhon aitiossa ennen matsia ja näe lentopallon huippunaiset kentällä!

Aitio soveltuu 10-15 hengen tilaisuuksiin. Tilauksesta saat haluamasi tarjoilut aitioon. Aitiossa voit pitää myös palaveria tai kokousta ennen ottelua. Mestaruusliiga-ottelua Kerhon aition VIP-asiakkaat katsovat Elenia Areenan katsomossa huippupaikoilta.

Kerhon aitio 750,00 € (Alv 0%)

Sisältää aition ja liput 15 hengelle. Tarjoilut tilataan ja sovitaan erikseen.

Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Tilaukset voi lähettää sähköpostiin: toimisto@lentiskerho.fi

Katso esite

Pääaiheet