• Ukrainalainen Anna Shumeiko (22) tuo nopeudellaan uhkaa Kerhon hyökkäyksiin ja leveyttä torjuntapeliin.

  Shumeiko on 184 senttinen hakkuri, joka pelasi päättyneellä kaudella TJ Sokol Frýdek-Místekin riveissä Tsekin Extraliigassa.

  —   Anna on monipuolinen pelaaja, nopea pallon iskijä ja liikkuja, todella dynaaminen lentopalloilija. Myös hänen puolustuspeli on hyvällä tasolla. Meidän on kokonaisuudessaan työstettävä joitain joukkuepalaamisen yksityiskohtia, mutta Anna sopii hyvin ajatuksiimme tulevasta joukkueesta, taustoittaa päävalmentaja Giovanni Torchio uutta joukkuetta ja tuoretta vahvistusta.

  Anna itse odottaa jo malttamattomana uuden kauden alkua:

  —   Odotan todella innolla uuden kauden alkua. On aina mielenkiintoista aloittaa uudessa joukkueessa, työskennellä uuden valmentajan ja uusien ihmisten kanssa. En ole koskaan käynyt Suomessa, enkä vielä tiedä mitä odottaa, mutta tiedän, että Suomi on kylmä maa ja tämä on minulle uusi haaste. Uskon, että tulen viihtymään Suomessa ja uudessa kotikupungissani Hämeenlinnassa.

  —   Toivon, että joukkueena tulemme menestymään niin Mestaruusliigassa kuin Suomen Cupissa sekä saavutamme hyviä tuloksia myös CEV Challenge Cupissa.

  —   Mielestäni puolustus on minun vahvuuteni, mutta haluan kehittää myös kaikkia muitakin osa-alueita, koska kokonaisvaltaisuus on tärkeää ja aina voi olla parempi jossain.

  —   Odotan, että pääsen näyttämään faneille hyvää peliä ja voimme yhtenä perheenä nauttia hyvistä tuloksista. Nähdään hallilla.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä