• Lentopallon Mestaruusliiga saataneen polkaistua suunnitellusti 1.10. käyntiin. Hämeenlinnan ensimmäinen kotiottelu pelataan perjantaina 2.10., kun saamme vieraita Orivedeltä.

  Vallitseva Korona-pandemia näkyy ottelujärjestelyissä ja aiheuttaa joitakin rajoituksia hallilla liikkumiseen. Varautukaa siis totutusta poikkeaviin järjestelyihin.

  A-KATSOMO

  Ylätasanteen A-katsomoon ja aitioon kuljetaan Loimua-Areenan 'takapuolelta' eli Parolantien / nurmikenttien puolelta. Tähän katsomon osaan pääsevät vain kutsuvieraat ja numeroidut kausikortit (max 100 katsojaa). A-katsomon kahvio ja WC-tilat löytyvät areenan ylätasolta.

  B-KATSOMO

  Pääkatsomon areenatasolle eli B-katsomoon kuljetaan normaalisti Loimua-Areenan pääovista. Katsomoon pääsee kaikilla kausikorteilla (max 240 katsojaa). B-katsomon kahvio ja sosiaalitilat ovat areenan pääaulassa.

  C-KATSOMO & LIPUNMYYNTI

  Areenatason isompaan katsomoon osa eli C-katsomoon kuljetaan Loimua-Areenan lipan alta Kivikylän-makkapisteen nurkalta (ennen pääovia olevasta hallin huolto-ovesta). Katsomo on rajattu irto-, ennakko- ja vapaalipuille sekä lipunmyynnin asiakkaille (max 500 katsojaa). C-katsomon kahvio on pelikentän pohjoispäädyssä ja sosiaalitilat on rajattu pukukoppikäytävälle.

   

   

  HUOM! Ottelun aikana ei voi liikkua katsomonosasta toiseen.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä