• Hämeenlinnan Lentopallokerhoa alkukauden neljässä ottelussa edustanut Daniela Öhman käyttää sopimuksensa sisältävän pykälän, joka mahdollistaa ulkomaille siirtymisen kesken kauden. Öhman ei ole enää Lentopallokerhon kokoonpanossa, kun joukkue kohtaa sunnuntaina kotisalissaan kuopiolaisen Puijo Wolleyn.

  - Ulkomaille siirtyminen oli minulle koko ajan tavoitteena tällä kaudella. Olen kiitollinen seuralle ja Matteolle, että sain pitää harjoittelu- ja pelikuntoa yllä tämän ajan, Öhman kiittelee Lentopallokerhoa ja sen päävalmentajaa Matteo Pentassugliaa.

  Suomen maajoukkuenaisen uusi osoite on Italian pääsarjassa pelaava Volley Bergamo.

  Lentopallokerhon managerille Ville Kalliomäelle Öhmanin ilmoitus sopimuksen purkamisesta ei tullut yllätyksenä ja hän muistuttaakin, että seura reagoi jo etukäteen tähän mahdollisuuteen pestaamalla riveihinsä keskipelaaja Vera Klimovichin.

  - Ainoa mikä ehkä yllätti oli se, että tämä tapahtui näin nopeasti. Olen onnellinen Danen puolesta. Meille tämä on tietysti huono asia, mutta tällaisissa tilanteissa pitää aina ajatella pelaajan kannalta, Kalliomäki muistuttaa.

  Koko Hämeenlinnan Lentopallokerhon organisaatio kiittää Danielaa hänen panoksestaan alkukauden aikana ja toivottaa onnea Italiaan!

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä