• Maajoukkueen keskipelaaja Daniela Öhman allekirjoitti jatkosopimuksen Lentiskerhon kanssa. Öhman oli joukkueen mukana jo loppuviikon harjoituksissa.

  - Oli tosi kivaa! Tämä tuli kyllä nopealla aikataululla, sillä en tiennyt itsekään, että aloitan sinä päivänä. Oli kiva tulla, sillä nautin Hämeenlinnassa treenaamisesta. Olosuhteet ovat kunnossa ja tyttöjä on sekä jatkamassa että muutenkin joukkueessa, Öhman iloitsee.

  Öhman oli mukana naisten maajoukkueen kanssa Romaniassa pelatun EM-alkulohkon otteluissa, joten harjoittelu- ja pelituntuma ovat kohdillaan heti Kerhoon palattua.

  - On mukavaa, että tätä lajia voi tehdä ympäri vuoden. Toki se on aina henkinen prosessi, kun kesä valmistaudutaan sillä joukkueella niihin kisoihin. Kisojen jälkeen minulla oli noin viikon tauko, jonka aikana ehti prosessoimaan kaikkea. Nyt tuntuu taas siltä, että on kiva jatkaa uusissa jutuissa, 24-vuotias sanoo.

  Uusvanhaan joukkueeseen Öhman on ehtinyt tutustua muutaman harjoituksen aikana.

  - Minusta joukkue on hyvä. Tunnen Jelenan (Oluíc) jo aikaisemmin Pariisista ja olin iloinen, että hän tuli tänne. Mitä tässä kahden treenin jälkeen voi sanoa? Paljon tuttuja jatkaa, ja minusta joukkue on tosi yhtenäinen. Kaikki vaikuttavat hyviltä joukkuepelaajilta ja meillä oli hyvä meno.

  Lentiskerhon passarikaksikosta toinen (Jenna Ylivainio) on Öhmanille tuttu viime kaudelta, mutta itävaltalaisen Dana Schmitin kanssa keskipelaaja pääsi hiomaan perjantaina yhteispeliä ensimmäistä kertaa.

  - Danankin kanssa alkoi heti sujua. Tykkäsin ja odotan hänen kanssaan pelaamista. Hän on pelannut aikaisemmin kovatasoisessa Ranskan sarjassa, joten sieltä on tullut hyvää kokemusta.

  Öhman odottaa Lentiskerhon kaudesta paljon.

  - Lähdemme tietysti hakemaan tavoitteellisesti mestaruuksia. Odotan sellaista hyvää kautta, jonka aikana olisi treeneissä ja peleissä koko ajan hyvää tekemistä, koska on tärkeää jokapäiväinen tekeminen on tosi laadukasta, hän muistuttaa.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä