• Hämeenlinnan Lentopallokerho kärsi toisen peräkkäisen 3–0-tappionsa naisten Mestaruusliigassa. Hämeenlinnassa keskiviikkona vieraillut salolainen LP Viesti oli kotijoukkuetta parempi eränumeroin 25–18, 25–18, 25–22. Näin Lentiskerhon taival Giovanni Torchion alaisuudessa alkoi tappiolla.

Ottelun avauserä ratkesi jo alussa, kun LP Viesti karkasi 7–7-tilanteesta kolmen pisteen johtoon, eikä päästänyt kotijoukkuetta koko erän aikana lähemmäksi. Lopulta ottelun hahmon Iina Andrikopoulun torjunta päätti erän salolaisille.

Toisessa erässä Lentopallokerho ei käynyt johtoasemassa lainkaan, eikä ollut 0–0-tilanteen jälkeen kertaakaan edes tasatilanteessa. Viesti puolestaan onnistui laajalla rintamalla, mutta erä päättyi jälleen hakkuri Andrikopouloun pisteeseen, joka tuli tällä kertaa hyökkäämällä.

Myös kolmatta erää vierasjoukkue hallitsi oikeastaan koko ajan, vaikka erä numeroiden valossa olikin aikaisempia hieman tasaisempi. Ottelun viimeinen pallo päättyi lopulta Kerhon parhaan pistenaisen Yasmine Madsenin hyökkäysvirheeseen.

Vera Klimovich, Hämeenlinnan Lentopallokerho: ”Kaikki tietävät, että meillä on nyt uusi valmentaja, jonka lentopallofilosofia meidän on ymmärrettävä. Se vie aikaa ja meidän on mentävä eteenpäin askel askeleelta. Yritämme koko ajan hitsautua paremmin yhteen.”

Iina Andrikopoulou, LP Viesti: ”Voitto maistuu tosi hyvältä. Olen tosi onnellinen, että pystyimme pitämään oman tasomme yllä koko pelin ajan. Viki (passari Viktoriia Tuchashvili laittaa käteen passin, eikä niistä oikein voi muuta kuin tehdä pisteitä”

Hämeenlinnan Lentopallokerho–LP Viesti

0–3 (18–25, 18–25, 22–25)

Lentiskerho: Madsen Y. 11/+8, Madsen M. 8/+7, Klimovich 6/+6

LP Viesti: Andrikopoulu 21/+18, Kosonen 13/+7, Czakan 11/+6

Ässät 3–5, syöttövirheet 4–10, torjunnat 2–7, hyökkäys% 38­55, vastaanotto% 48–47