• Viime viikolla kaksi ottelua urakoinut Hämeenlinnan Lentopallokerho pelaa perjantaina viikon ainoan Mestaruusliigan ottelunsa, kun se saa vastaansa hämeenlinnalaisten lentopallojoukkueiden kanssa vuosikausia mielenkiintoisia otteluita pelanneen salolaisen LP Viestin.

  Lentiskerhon keskipelaaja Karoliina Friberg tietää, mitä perjantaina on odotettavissa.

  - Odotan pelistä hyvätasoista ja tiukkaa vääntöä. Kentällä saa varmasti tehdä kovasti töitä, Friberg ennakoi.

  Hämeenlinnassa myös loppuottelusarjan salolaisia vastaan voittanut Friberg nauttii pelaamisesta kivikovaa vastustajaa vastaan.

  - Pelit ovat yleensä aina olleet tasoltaan hyviä. Nämä pelit ovat sellaisia, joihin syttyy aina. LP Viesti on meille rakas vihollinen, jonka haluaa aina voittaa, keskipelaaja muistuttaa.

  Lentiskerho pelasi viime viikolla kaksi ottelua, joista ensimmäisessä se voitti Lammin liikuntakeskuksessa Puijo Wolleyn ja kärsi toisessa vieraissa 3-0-tappion LiigaPlokille. Tämän viikon Kerho on saanut keskittyä harjoituksissa oman pelinsä parantamiseen.

  - Olemme keskittyneet aika pitkälti tämän viikon omaan tekemiseemme ja ihan perusasioihin. 

  Hämeenlinnalaisjoukkue sai viikolla ikäviä uutisia, kun maajoukkueen yleispelaaja Suvi Kokkonen joutui nilkkaleikkaukseen ja pitkäksi aikaa sivuun pelikentiltä. Fribergin mukaan Kerho on käsitellyt tilanteen.

  - Totta kai se harmitti jokaista, mutta olemme sisuuntuneet ja päättäneet yhdessä, että selviämme tästä, vaikka Suville tulikin pidempi poissaolo. Meillä on ollut aikaa sulatella sitä. Tietysti se näkyy, mutta pystymme kyllä hoitamaan pelejä myös ilman Suvia, hän vakuuttaa.

  LP Viestin joukkueessa on myös Lentiskerhon pelaajille tuttu pelaaja Eveliina Rautiainen.

  - Ainahan se on hauskempaa, kun vastassa on vanhoja tuttuja. Tiedämme vähän mitä he tekevät ja pelissä on omanlaisensa fiilis.

  Lentiskerhon ja Viestin ensimmäinen kohtaaminen pelataan tällä kertaa Hämeenlinnassa. Fribergin mukaan kotiyleisön tuki on Kerholle tärkeä.

  - On iso asia, että meillä on kotipeli ja varsinkin, kun se pelataan Elenia-areenassa. Se helpottaa tekemistänne. Kotiyleisön edessä on kiva pelata. Nyt varmaan tuleekin mukavasti yleisöä, Friberg arvelee.

  Lentiskerhon ja LP Viestin välinen ottelu pelataan perjantaina Elenia-areenassa kello 18.30 alkaen.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä