• Keskipelaaja Karoliina Friberg haluaa kehittyä lisää lentopalloilijana ja on tehnyt sopimuksen Hämeenlinnan Lentopallokerhon kanssa ensi kaudeksi. 

  Kaksi edellistä kautta Karoliina on pelannut Nurmon Jymyssä. Friberg lähti pari vuotta sitten Hämeenlinnasta opiskelun takia ja nyt opiskelu ammattikorkeakoulussa on siinä mallissa, että on aika satsata jälleen täysillä lentopalloon. 

  “Haluan kehittyä lentopalloilijana ja olen valmis kovaan harjoitteluun ja tiedän, että Lentiskerhossa siihen on mahdollisuus. On kiva palata tuttuun ympäristöön ja haluan antaa jälleen kaikkeni lentikselle”. 

  Varreltaan 187 senttinen Karoliina Friberg (s. 1994) kuuluu Suomessa keskareiden kärkikaartiin pisteiden valossa. Karoliina pelasi ensi visiitillään Hämeenlinnassa neljä kautta ja aina tuloksena oli mitali. Nyt tuttu tutkapari on jälleen yhdessä, kun Karoliina pääsee passari Katja Kylmäahon rinnalle. 

  “Tulin aikoinaan Katjan kanssa samaan aikaan Hämeenlinnaan ja myös lähdin pois samaan aikaan. Nyt on hienoa palata yhtä aikaa takaisin. Meillä synkkasi Katjan kanssa pelaaminen yhteen hienosti. Tykkään hänen nopeista passeistaan vietävästi ja nyt se on jälleen mahdollista”. 

  Paluumuuttajana Friberg on myös yleisölle mieluisa. Hänen räväkät otteensa peleissä ja valoisa luonteensa sulatti monen lentopallofanin sydämet Hämeenlinnassa.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä