• Italialainen valmentaja teki 2+1-vuotisen sopimuksen Mestaruusliigan pronssiseuran kanssa — "Nyt pääsen myös rakentamaan joukkuetta."

  Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten liigajoukkue pääsee aloittamaan ensi kauteen valmistautumisen tutussa komennossa. Lokakuun lopulla vetovastuun Lentiskerhon joukkueesta ottanut italialainen Giovanni Torchio, 54, on tehnyt 2+1-vuotisen jatkosopimuksen Mestaruusliigassa pronssia saavuttaneen seuran kanssa.

  Torchion ei tarvinnut kauan miettiä Lentiskerhon managerin Ville Kalliomäen tarjousta uudesta pestistä. Lokakuun lopulla maanmiehensä Matteo Pentassuglian tilalle tullut valmentaja onnistui vajaan kauden mittaisessa projektissaan juuri toivomallaan tavalla.

  – Tulin Hämeenlinnaan auttamaan joukkuetta, jolla oli paljon loukkaantumishuolia ja kokoonpanokin muuttui koko ajan. Näin kuitenkin jo tuolloin, että pitkäjänteisellä työllä pystymme vielä nousemaan taistelemaan mitaleista. Sain myös tehdä rauhassa töitä joukkueen kanssa, ja tulostakin alkoi hiljalleen tulla. Matkamme jäi kuitenkin kesken, mutta sitä jatketaan seuraavina kausina, suunnittelee Torchio.

  Torchio on huippuvalmentaja, jolla on vielä paljon annettavaa Lentiskerholle.

  – Jo syksyllä tullessani Hämeenlinnaan minulla oli mielessäni seuraava kausi. Nyt nimittäin pääsen myös rakentamaan joukkuetta ja tiedän, minkälaisia pelaajia haluan mukaan, Torchio sanoo.

  Lue lisää Hämeen Sanomista »

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä