• Hämeenlinnan Lentopallokerho ylsi ehkä kauden parhaimpaan peliin, kun se kaatoi LP Vampulan 3-0 (25-19, 25-18 ja 25-10).

Kahdessa ensimmäisessä erässä Vampula yritti laittaa kampoihin oikein tosissaan mutta alistui tappioon kolmannessa erässä pistämättä suuremmin hanttiin. Lentiskerhon peli oli hyvin organisoitua ja asenne pelaajilla loistava. Lentiskerhon kuusikkopeli alkaa olla hyvässä mallissa. Heikkoa lenkkiä ei löydy ja tähtipelaaja vaihtuu ottelusta toiseen.

Kaksi ensimmäistä erää olivat suhteellisen tasaisia.
    Kolmaskin erä alkoi tasaisena. 4-4 tilanteen jälkeen valtikka siirtyi kotijoukkueelle ja LP Vampula ei löytänyt vaihdoillakaan peliinsä ryhtiä. Ottelun loppu oli Lentiskerholta väkevä ja erän murskavoitto kirjattiin 25-10. Vastustaja alistui ja kotijoukkueelta onnistui kaikki.

Lentiskerhon valmentaja Matteo Pentassuglia:
    ”Ottelu oli meiltä erittäin hyvä. Parempaa en voisi kuvitella. Pelaajat toimivat juuri niin kuin opeteltiin ja Vampulaa vastaan pitää pelata. Asenne pelissä oli kohdallaan ja vaikka johdimme jo kolmatta erää 21-10 niin silloinkaan asenne ei häilynyt”.

Ronja Heikkiniemi Lentiskerho:
    ”Kauden paras peli minulta tähän mennessä. Toivottavasti samaa tasoa pystyn tästä pitämään. Vastassa oli pari painavampaa syöttäjää mutta me pystyttiin itse myös painostamaan heitä syötöillä. Vampula on hyökkäysvoittoinen ja torjuntavoimainen joukkue mutta meidän asenne taisteluun oli tänään hyvä”.

LP Vampula Iida Paananen:
    ”Ei päästy pelirytmiin missään vaiheessa ja Lentiskerho pelasi kurinalaisesti. Me taas seisoskeltiin ja ihmeteltiin sitä, että meillä ei oikein mikään osa-alue ei toiminut.”

LP Vampulan kakkosvalmentaja Jani Lindgren:
    ”Meidän peli ei ollut parasta tänään siihen nähden mitä aikaisemmin on ollut. Vastustaja oli parempi kuin muut joukkueet tähän mennessä. Vastustajan koutsaaminen oli selkeästi parempi mitä meillä oli. Meidän peli tuskaista tänään.”