lentiskauppa.com

  • Hämeenlinnan Lentopallokerho ja PuMa-Volley ovat solmineet kolmevuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus kattaa farmipelaajatoiminnan ja erilaista valmennusyhteistyötä. Jatkossa Hämeenlinnan nuoria pelaajia tullaan näkemään PuMan naisten 1-sarjajoukkueen riveissä ja PuMan pelaajia vastaavasti liigajoukkueen harjoituksissa sekä otteluissa.

    ”PuMa-Volleyn juniorityö on laajaa ja valmennus on laadukasta. Siitä esimerkiksi on osoituksena se, että PuMasta nousee nykyään pelaajia säännönmukaisesti maajoukkueympyröihinkin”, toteaa Hämeenlinnan liigajoukkueen manageri Ville Kalliomäki ja jatkaa: ”Haluamme olla rakentamassa yhdessä PuMan kanssa pitkäaikaista yhteistyötä, jossa mahdollisimman monelle nuorelle urheilijalle luodaan ympäristö josta voi nousta aina kansainvälisen tason pelaajaksi asti”.

    Hämeenlinnan ja PuMa-Volley sopimus astui voimaan allekirjoitushetkellä ja kattaa aina kevääseen 2025 saakka. Farmitoiminnan lisäksi yhteistyö kattaa mm. yhteisiä harjoitusleirejä, harjoitusotteluita sekä PuMan junioreille suunnattuja teemaleirejä.

    ”On ollut todella helppoa lähteä suunnittelemaan yhteistyötä yhdessä näin ammattimaisesti johdetun liigaseuran kanssa. Seurassa on pitkä kokemus ja paljon tietotaitoa huippu-urheilusta ja se näkyy kaikessa tekemisessä”, iloitsee PuMa Akatemian valmennuspäällikkö ja PuMan naisten 1-sarjajoukkueen manageri Seppo Siika-aho ja pohtii edelleen: ”Nuorilla pelaajilla saattaa olla hyvin erilainen polku omalla urallaan ja tietenkään kaikki eivät yllä niin pitkälle kuin toivoisivat. Meidän tehtävänä on luoda ympäristö, joka on nuorelle urheilijalle yhtä aikaa turvallinen, mutta kuitenkin auttaa heitä löytämään oman täyden potentiaalinsa”

      Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä