• Ottelujärjestelyissä alkoi loppusuora tällä viikolla, kun Suomen Lentopalloliiton ja Hämeenlinnan Lentopallokerhon neuvottelijat kohtasivat Elenialla.

  Elenia Areenalla pelataan keskiviikkona 12.6. Kultaisen Euroopan liigan kaksi ottelua. Ensin kello 16.30 naisten ottelussa kohtaavat Suomi ja Valko-Venäjä ja sitten 19.30 Suomen miehet kohtaavat myös Valko-Venäjän. 
  Hämeenlinnan Lentopallokerho marssittaa järjestelytöihin raudan kovan ja liigapeleissä rutinoituneen henkilökunnan.

  Mielenkiintoa ottelutapahtumaan tuo se, kun Suomen Lentopalloliitto esittäytyy Hämeenlinnassa lähes täysin uusiutuneen johdon voimalla. Myös miesten maajoukkueen valmennusjohto on kokenut suuren muutoksen.

  Naisten maajoukkueen ehkä suurin mielenkiinto kohdistuu siihen millaista peliaikaa saavat Lentiskerhon Suvi Kokkonen, Katja Kylmäaho, Emmi Riikilä ja Julia Porsanger. Toki maajoukkueessa pelaa myös monta entistä mielenkiintoista Lentiskerhon pelaajaa. Ehkä myös tulevaa pelaajaa.

  Lentopalloliitossa on aloittanut työnsä myös muiden lajien kovissa liemissä keitetty myyntipäällikkö Mikko Luukkaa. Se ehkä nähdään jo nyt, millaista uutta värinää syntyy ottelutapahtumissa.

  Tagit: lentopallo  #lentopalloliitto  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä