• Lentopallokerhon Suomen Cupin voittoon passannut Pipsa Roivainen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Kerhon kanssa. Sopimus sisältää option myös jatkosta.

    Savonlinnan Ajosta maailmalle lähtenyt 182 senttinen passari päätyi päättyneeksi kaudeksi Hämeenlinnaan Kuortaneen Urheiluopiston, LP Viestin ja LP Vampulan kautta. Kauden päätteeksi kerholaisten kaulaan pujotettiin Mestaruusliigan hopeamitalit ja vuoden vaihteessa Kerho voitti Suomen Cupin. Suomen Cupin Final 4 -peleissä Pipsa sai kantaa Kerhon pelintekijän vastuun, kun Jenna Ylivainio oli loukkaantunut ja Sofia Lehto oli edustuskelvoton, pelattuaan Cupia jo Puma-Volleyn riveissä. Cupin finaalitapahtumassa Roivainen esittikin rohkeaa, monipuolista ja ennakkoluulotonta passipeliä, joka takasi Suomen Cupin voiton hämeenlinnalaisille.

    Uuteen kauteen Pipsa lähtee luottavaisin mielin.

     — Soppariin Lentiskerhon kanssa olen tyytyväinen ja uskon, että tällekin kaudelle saadaan kova kilpailukykyinen joukkue kasaan! Hämeenlinnasta käsin saan hyvin hoidettua opintojani ja muunkin elämän osalta jatko päätyi olemaan tilanteeseeni sopiva vaihtoehto. 

     — Mulla on vuoden mittainen sopimus, jossa on myös optio jatkosta! Odottavaisin mielin siis tulevaa kautta kohti. Nähdään hallilla!

      Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä