• Hämeenlinnassa pelataan tänä keväänä jälleen mitaleista. HPK (Tarmo, Vanajan RC) on selviytynyt upeasti välieriin yhdeksäntoista kertaa perättäin. Matkalle mahtuu mestaruusvuosien dynastia 2000-luvulla ja useita mitalisijoja.

  HPK on pelannut pääsarjatason lentopalloa yhteensä 24 kautta. Näinä vuosina Kerho on saavuttanut yhteensä kuusitoista mitalia. Mitalit jakautuvat menestysvuosille seuraavasti:

  Kultaa: -00, -01, -02, -03, -05, -06, -07, -08
  Hopeaa: -04, -10, -12
  Pronssia: -99, -09, -11, -14, -15

  Näinä menestysvuosina joukkueen takana on seissyt lukemattomia tukijoita, vapaaehtoistyöntekijöitä ja yhteistyökumppaneita, joiden panostus joukkueen eteen on ollut isossa osassa menestystarinaa tehtäessä. Näiden ihmisten muodostama yhteisö on suuri voimavara, josta kumpuaa mahdollisuus tehdä menestystekoja yhdessä myös tulevaisuudessa.

  Seuraava suuri mahdollisuus koittaa sunnuntaina alkavassa välieräsarjassa, kun HPK lähtee tavoittelemaan finaalipaikkaa.

  Välierien alustava otteluaikataulu

  Kevään 2016 puolivälierät ovat vihdoin taputeltu ja taisteluparit selvillä sunnuntaina alkaviin välieriin. HPK kohtaa välierissä LP Kangasalan ja LP Viesti Oriveden Ponnistuksen. HPK:lla on runkosarjan kakkospaikan myötä kotietu välieräsarjassa.

  Sunnuntai 27.3. HPK - LP Kangasala, Elenia-areena
  Tiistai 29.3. LP Kangasala - HPK, Pitkäjärven koulu
  Keskiviikko 30.3. HPK - LP Kangasala, Elenia-areena

  Perjantai 1.4. (tarvittaessa) LP Kangasala - HPK, Pitkäjärven koulu
  Sunnuntai 3.4. (tarvittaessa) HPK - LP Kangasala, Elenia-areena

  Pelipäiviin voi tulla ottelukohtaisia muutoksia, esimerkiksi televisiointien takia.

  Tagit: tiedotteet  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä