• Hämeenlinnan Lentopallokerho otti lauantaina kauden toisen voittonsa sarjanousija Puijo Wolleysta. Savoon matkanneet hämeenlinnalaiset pääsivät kotimatkalle neljän erän pelaamisen jälkeen numeroin 1-3 (21-25, 26-24, 19-25, 17-25).

Hämeenlinnalaisten tehopelaaja oli tällä kertaa yleispelaajan paikalla hyville tehoille yltänyt Roosa Heikkiniemi. Heikkiniemi paukutti neljään erään peräti 26 (+14) pistettä, joista 25 tuli hyökkäämällä ja yksi ässäsyötöllä. Toinen yleispelaaja Emmi Riikilä saalisti kauden toisessa ottelussaan 13 (+3) pistettä.

Oluoma Okaron poissaollessa hakkurin paikalla pelaava Victoria Tosi onnistui itselleen vieraammalla pelipaikalla mukavasti. Tuloksena oli 12 (+3) pistettä, joista viisi tuli hyökkäyksellä, neljä ässäsyötöillä ja kolme torjunnalla. Laura Laukkanen teki keskipelaajan paikalta 7 (+5) ja Karoliina Friberg 6 (+4) pistettä. Myös passarin paikalla peliä tutun hyin pyörittänyt Katja Kylmäaho pääsi pisteen makuun.

Lentopallokerho pääsee ensi viikolla haistelemaan myös kansainvälisten pelien ilmapiiriä, kun joukkue matkustaa tiistaina Tsekkiin Brnon vieraaksi. Ottelu pelataan keskiviikkona.