lentiskauppa.com

 • HPK avaa kauden 2015-2016 sunnuntaina LiigaPlokia vastaan Elenia-areenalla.

  HPK on valmistautunut huolella Mestaruusliigan avaukseen. Joukkueen pelitapaa on jalostettu alkukauden harjoitusjaksolla pikkuhiljaa nopeammaksi ja ensiaskeleet ovat lupaavia. Kuntokäyrän tavoitteet ovat asetettu kevään kovia pelejä silmällä pitäen.

  Kerho on lisäksi vahvistanut joukkuetta kevään ja kesän aikana useilla pelaajasopimuksilla. Kasaan on saatu laaja ja kilpailukykyinen kokoonpano, joka mahdollistaa kovan kilpailun pelipaikoista avauskuusikkoon. Vaihtoehtoja valmentajakaksikolla Lucat Chiappini ja Nidasio on käytössään jokaiselle pelipaikalle tasaisesti.

  HPK:n kokoonpanoon voit tutustua täältä.

  Kauden avausottelua pääset seuraamaan HPK Liiga Oy -kausikortilla veloituksetta ja voit ottaa vielä kaverinkin mukaan! Eli kausikortilla kaksi henkilöä veloituksetta lentopallokauden avaukseen sunnuntaina.

  Lisäksi HPK Liiga Oy -kausikortilla näet tällä kaudella naisten kaikki runkosarjan lentopallo-ottelut puoleen hintaan (5 €)!

  Otteluisäntä Hämeenlinnan kaupunki ja HPK toivottaa katsojat tervetulleeksi. Polkaistaan kausi yhdessä voitokkaasti käyntiin. Ottelu alkaa klo 18:00.

  Hämeenlinnan Kaupunki
  Tagit: otteluennakot  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä