• Sm'Aesch Pfeffingen ei antanut Kerholle mahdollisuutta Sveitsissä pelatussa Challenge Cupin toisen kierroksen ensimmäisessä osaottelussa, vaan vei ottelun selvin lukemin 3-0 (25-22, 25-18 ja 25-21). Jatkoon edetäkseen HPK:n täytyy voittaa ensi tiistain kotiottelu 3-0 tai 3-1 lukemin ja selvittää vielä sen jälkeen pelattava kultainen erä nimiinsä.

  HPK aloitti erien alut tasaväkisesti, mutta ei kyennyt kuin ajoittain haastamaan kotijoukkuetta omalla pelillään. Hyvin toiminut vastaanottopeli ei riittänyt, kun Pfeffingen onnistui puolustamaan HPK:n laitahyökkäyksistä parhaimmat tehot pois erien edetessä. Vastaavasti Pfeffingen onnistui omassa keskipelissään erinomaisesti saaden sitä kautta tehoja hyökkäyspeliinsä ja vaikeutettua HPK:n torjunta-puolustuspelaamista läpi ottelun.

  Selvää on, että HPK:n tulee löytää peliinsä yksi pykälä lisää ensi tiistain kotiotteluun mennäkseen jatkoon otteluparista. Joukkueen ollessa selkä seinää vasten, on kannattajien tuki entistä tärkeämpää ensi tiistaina. Tervetuloa Elenia-areenaan tiistaina 15.12. klo 18:30 kannustamaan kotijoukkue raivokkaasti voittoon!

  HPK:n otteluparin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella voittajan parista Kohila (Viro) - Hapoel Kfar Saba (Israel). Kohila voitti avauspelin kotonaan 3-1.

  Ottelun linkit

  Mestaruusliigan otteluraportti: WoVo ja HPK hävisivät Europelit vieraissa
  Ottelun tilastot: Sm'Aesch Pfeffingen - HPK | 9.12.2015

  Tagit: otteluraportit  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä