• HPK voitti Meston lauantaina neljään erään venyneessä ottelussa. Erälukemat kirjattiin vierasjoukkueen eduksi lukemin 1-3 (26-24, 12-25, 21-25 ja 13-25).

  Vaisusti avauserässä pelannut HPK sai näpäytyksen, kun Mesto taisteli itselleen erävoiton jatkopalloilla. Hävityn erän jälkeen sisuuntuneet Kerhottaret ottivat ohjat käsiinsä ja nousivat omalle tasollensa.

  HPK onnistui murtamaan Meston vastaanottopelaamisen vahvalla syöttöpelillä. Peräti 15 ässää ottelun aikana pommittanut Kerho hyydytti kotijoukkueen täysin ottelun edetessä. Kun HPK samanaikaisesti onnistui hyökkäyspelissään laajalla rintamalla hyvin, ei Mestolla ollut enää mahdollisuuksia taistella ottelun voitosta.

  Kerho varmisti ottamallaan voitolla runkosarjan kakkospaikan, kun LP Kangasala menetti lauantain ottelukierroksella Pölkky Kuusamoa vastaan yhden sarjapisteen viisieräiseksi venyneessä ottelussa.

  Valmentajien ja avainpelaajien kommentit

  HPK:n päävalmentaja Luca Chiappini:

  - Ottelun alku oli melko vaisu, mutta sen jälkeen pystyimme kontrolloimaan sitä. Pystymme edelleen parantamaan vaihtopallopelaamistamme, mutta pelasimme varsin hyvin omilla syöttövuoroillamme ja syötöillämme yleensäkin. Tulemme olemaan varmasti valmiina pudotuspelien alkaessa.

  Ottelun parhaat pistenaiset

  HPK: Burdine 21/+15, Korhonen 20/+14, Stalzer 15/+7
  Mesto: Alho 19/+12, Siuro 17/+11, Korhonen 7/+1

  Ottelun parhaat pelaajat

  Ottelun parhaina pelaajina palkittiin HPK:n Keao Burdine ja Meston Taru Alho.

  LähiTapiola-pisteet

  3 pistettä: Pia Korhonen, HPK
  2 pistettä: Michaela Madsen, HPK
  1 piste: Venla Huurne, Mesto

  Linkit

  Tilastot: Mesto - HPK 27.2.2016

  Tagit: otteluraportit  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä