• Kaikki jotka mahtuu änkee halliin, HPK kun iskee vanhaan malliin!

  Oikein maukas pelipäivä tulossa keskiviikkona 22.2.2017 klo 18.30 Elenia Areenalla, kun me kohtaamme Pomi Casalmaggioren, joka on hallitseva Mestareiden Liigan voittaja! 

  Italiassa vierailessamme kärsimme 3-0 tappion heitä vastaan, joten nyt on revanssin aika! Pomin joukkue on täynnä rautaisia maajoukkuepelaajia, esimerkkinä heidän kovakätinen hakkuri Fabris, joka tykittää pallon 3 metriin omista korkeuksistaan , mutta meiltä löytyykin  todella kovanluokan tekijä nimittäin Korhone joka tinttaa pallon soikeaksi 2 metriin ;) Joukkueesta löytyy myös todella ulottuva passari, joka heittelee passit omista korkeuksistaan minne paikalle tahansa, sekä todella pitkät ja vikkelät keskitorjujat joilta löytyy myös nopea käsi jolla pamauttaa  palloa lattiaan.  Laiturit heillä ovat todella fiksuja ja taitavia pistämään palloa kenttään kovaa ja korkeelta. Unohtamatta heidän liberoa, joka poimii oikein maukkaita marjoja kentän pinnasta. Kova joukkue on siis vastassa, mutta niin ollaan myös me kovia! Suomalaisella sisulla mennään! 

  Nyt tarvitaan kaikkien fanien tukea ja kannustusta! Italiassa hallissa ei kuullut edes omaa ääntä, kun fanit lauloivat koko pelin ajan, joten näytetäänpäs nyt että kyllä mekin osataan Suomessa pitää ääntä pelissä!! 

  Sisua naamaan ja sitten Elenialle! 

  Haluan nähdä teidät kaikki katsomossa, jotka luette tämän tekstin!! 

  Voitto kotiin ja sitten pizzalle eiks niin?!

   

  Pelissä nähään!

  Moro!

  #16 Niämine

  Tagit: hpk  pomi casalmaggiore  #cevcupw  #menestystekoja  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä