• HPK pelasi ensimmäisen harjoitusottelun Kangasalan vieraana ja tuloksena oli tasapeli nelieräisessä pelissä.

HPK aloitti vahvasti ottelun ja johti ensimmäistä erää reilusti, mutta LP Kangasala rutisti rinnalle. Lopulta HPK voitti tiukan erän 26-28. Toinen erä meni selvemmin Kangasalalle 25-19, kolmas HPK:lle 19-25 ja viimeinen erä jälleen kotijoukkueelle 25-18. Ottelu päättyi erälukemiin 2-2.

Ottelun taso ei kovin korkeaksi yltänyt, koska pelissä oli paljon kokeilua mukana. HPK:n päävalmentaja Luca Chiappini kokeili erilaisia kokoonpanoja ja sai arvokasta tietoa jatkoa ajatellen.

Jos et nähnyt ottelua, ei hätää. Ottelun voit katsoa vielä jälkikäteen LP Kangasalan YouTube-kanavalta.