• Kerho kohtaa Woman Volleyn toistamiseen kuluvan viikon sisään, kun Rovaniemeläiset saapuvat Elenia-areenalle tänään lauantaina klo 18:00 pelattavaan otteluun.

  Viime maanantaina HPK teki WoVosta selvää suoralla 3-0 kotivoitollaan. Otteluruuhkasta kärsinyt WoVo tuli väsyneenä Hämeenlinnaan ja ei kyennyt kunnolla haastamaan Kerhoa ottelun aikana. Kipeästi pisteitä kaipaava Rovaniemeläisjoukkue taistelee edelleen sarjan kolmospaikasta tiukasti LP Kangasalan kanssa ja lauantaina nähdään todennäköisesti raikkaampi vierasjoukkue.

  HPK on onnistunut voittamaan lähes kaikki kotiottelut kuluvalla kaudella. Valmentaja Luca Chiappini on onnistunut yhdessä mentaalivalmentaja Jouko "Jokeri" Mikkolan kanssa lataamaan Kerhon pelaajat positiiviseen vireeseen. Tulevia pudotuspelejä silmällä pitäen joukkueen hitsaantuminen yhteen on tärkeää ja useasti pelit voittaa tiukoissa paikoissa se joukkue, jolla on kovin voitontahto.

  Illan ottelusta ei varmasti jää puuttumaan panosta ja taattua lentopallohuumaa on jälleen luvassa. HPK Naiset toivottavat kaikki tervetulleeksi kannustamaan Kerho voittoon Elenia-areenalle tänään klo 18:00!

  Linkit

  Pelaaja- ja joukkuevertailu: HPK - WoVo 5.3.2016
  Livescore: HPK - WoVo 5.3.2016

  Tagit: otteluennakot  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä