• Maanantain kotiottelussa on luvassa säpinää, kun sarjakärki LP Viesti saapuu Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18:30.

  Yksi kauden odotetuimmista Kerhon kotiotteluista Mestaruusliigan runkosarjassa pelataan huomenna Elenia-areenalla. Nousujohteisesti kevään edetessä pelannut HPK on toistaiseksi kovimman paikan edessä, kun LP Viesti saapuu testaamaan Kerhon huiman kotivireen. Historian saatossa LP Viestin ja HPK:n välisistä otteluista ei ole tunnetta puuttunut, ja todennäköisesti myös maanantaina nähdään hyvää taistelua sarjapisteistä joukkueiden välillä.

  Kerholla on maanantaina loistava tilaisuus kaventaa LP Viestin 5 pisteen etumatkaa kiinni ja tiukentaa taistelua runkosarjan kärkisijasta. Viime vuosina Mestaruusliigaa hallinnut LP Viesti on tottunut voittamaan ja kyennyt kääntämään tiukkoja otteluita edukseen. Tätä ennakkoasetelmaa vasten HPK:lla on sarjapisteitäkin tärkeämpi näytön paikka tulevassa ottelussa, jossa voiton ottava joukkue näyttää suuntaa loppukautta ajatellen.

  Tule siis katsomaan huippuottelua huomenna Elenia-areenalle klo 18:30. Tätä näytelmää ei kannata jättää väliin!

  Linkit

  Joukkue- ja pelaajavertailu: HPK - LP Viesti
  Livescore: HPK - LP Viesti 1.2.2016
  HPK-TV: Live: HPK - LP Viesti 1.2.2016

  Tagit: otteluennakot  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä