• HPK aloittaa puolivälierät kotiedun turvin LiigaPlokia vastaan huomenna keskiviikkona 16.3. klo 18:30 alkavassa ottelussa.

  Pudotuspelien alkaminen on kevään merkki, kun pitkä runkosarja on tahkottu läpi ja taistelu kirkkaimmasta sijasta alkaa. Vahvan runkosarjan jälkeen HPK päätyi valitsemaan vastustajakseen Pihtiputaalaisen LiigaPlokin, joka sijoittui runkosarjassa kahdeksannelle sijalle. HPK:n urheilutoimenjohtaja Ari Viitala on luottavainen Hämeenlinnalaisten pelitapaan.

  - Jukka Koskinen on saanut LiigaPlokin hyvään lentoon. Hän ei ollut vielä ohjissa, kun voitimme joukkueen selkeästi. Tämä on meille hyvä haaste aloittaa playoffit. Tästä selvittyämme pärjäämme kenelle tahansa. Olemme luottavaisina omaan peliimme.

  LiigaPlokin päävalmentajaksi kesken kauden mukaan hypännyt Hämeenlinnalaisillekin tuttu Jukka Koskinen on saanut joukkueen hyvään liitoon kevätkaudella ja tietää haasteen olevan kova.

  - Joulun jälkeen ainoa tavoitteemme oli päästä sijoille 7-8 ja siellä olemme. Kovia joukkueita kärjessä ovat molemmat eli sama kumpi vastaan tuli. Kovaa joudumme pelaamaan, jotta pystymme haastamaan. HPK on meille erittäin hyvä haaste.

  Ottelusarjat ratkaistaan kuluvana keväänä kolmesta pokki systeemillä. Tarkan pudotuspelien otteluohjelman voit lukea Mestaruusliigan sivuilta.

  Tervetuloa Elenia-areenaan kannustamaan HPK voittoon!

  Linkit

  Mestaruusliiga: Naisten puolivälieräparit valittu
  Mestaruusliiga: Katja vs Eveliina
  Pelaaja ja joukkuevertailu: HPK - LiigaPloki 16.3.2016
  Livescore: HPK - LiigaPloki 16.3.2016

  Tagit: otteluennakot  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä